Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2006-05-01 11:08:44 Ja wożę w aucie to co dostałam przy zakupie czyli:
1. koło zapasowe ![]() 2. lewarek 3. jakieś klucze 4. apteczkę 5. trójkąt Póki co nie było mi to potrzebne. a maskotkę wożę :> jest nią Tazzz (w e8 też jeździł) ![]() |
![]() marcin032 TOYOTA MANIAK E11, E12 Białystok | 2006-05-01 11:16:53 Ja mam tylko to, w co wyposażyła moje auto Toyota. Nawet nie wiem, co tam jest ![]() |
is155 TOYOTA DRIVER IS 200 Dziergowice | 2006-05-01 11:24:09 Wożę to co przewidziała fabryka plus kpl. żarówek gdyż mam nietypowe oraz rękawice robocze na wypadek gdybym musiał komuś innemu na drodze pomagać ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() looqasch T E L E T U B I Ś 2x Mitsubishi Galant ... .... | 2006-05-01 11:30:37 Ja się jakoś do swojej magicznej skrzynki przyzwyczaiłem ![]() Jest tam pół warsztatu domowego przeciętngo człowieka ![]() Od kluczy, przez śrubokręty, młotek, świece i klucz po jakieś graty co nikt nie wie po co mi one (blaszki, gumki ![]() ![]() ![]() Takie standardowe to koło, klucz, podnośnik, gasznica, trójkąt ![]() A nie ma u mnie linki holowniczej, jak narazie nie była potrzebna ![]() |
![]() Suchy (M) TOYOTA SPAMER Yaris, Carina i Aven ... SPAM | 2006-05-01 13:08:35 u mnie w bagażniku to klucz do kól lewarek apteczka i gaśnica
ostatnio pojawila się zólta kamizelka (ponoć trzeba wozić) a w środu to pod łokietnikiem mnóstwo nieoptrzebnych papierów |
CzapCzap T E L E T U B I Ś | 2006-05-01 14:16:18 A ja ani gasnicy ani trojkata nie mam ![]() ![]() |
![]() piotr0437 TOYOTA DRIVER Corolla E11 Liftback Warszawa | 2006-05-01 19:20:20 Ja w swojej corollce wożę:
gaśnicę, trójkąt, apteczkę, linkę do holowania, drewniane klocki (te do zmiany koła), saperkę, latarkę, lampkę, papier toaletowy ręcznik, mydło, wodę w baniaczku,kocyk, sezamki w schowku ![]() Dalej nie wymieniam, bo by tego trochę jeszcze wyszło i okazałoby się, że jeszcze mi lodówki i TV brakuje. ![]() |
![]() sterciu T E L E T U B I Ś wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2006-05-01 23:37:17 u mnie jest koło zapasowe , linka holownicza (tak jak bym miał kogoś holowac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
marcinm TOYOTA MANIAK ... | 2006-05-02 11:22:26 u mnie dojazdówka, trójkąt, gaśnica, podnośnik, fabryczny komplet kluczy, klucz do kół, wściekłożółta kamizelka...
kocyk ( z którego moja Dziewczyna robi sobie poduszkę pod... hmm, na siedzenie - jak jedzie ) , ja okrywam nim rower, do tego jakieś folie, jak wożę ubłoconego bika, i chyba tyle... aha, wersja zimowa obejmuje skrobaczkę, odmrażacz do szyb w sprayu, kable ( jakby komu prądu zbrakło - kiedyś polonistę z LO odpalałem, nie pomogło mi to jednak, żeby dostać 5 ![]() no, i łańcuchy oczywiście obowiązkowo od października do marca w bagażniku ![]() do tego dochodzi sterta śmieci, która czasem potrafi być na równo z przednim prawym siedzeniem i oboma tylnimi... jakby to całe dziadostwo powyjmować, to podejrzewam że spalanie spadłoby mi 1l/100 spokojnie... no ale puste kombi wozić?? poza tym jeszcze nigdy nie byłem głodny w aucie - zawsze się coś spod siedzenia wygrzebie ![]() pzdr |
![]() pankuba TOYOTA DRIVER Renault Megane 220 GT Wawa | 2006-05-02 14:30:57 ja mam taka skrzynkę niezbedniczek ![]() oprócz tego: składana skrzyneczka na zakupy, latarka, długopis, okulary, plan Wawy, CDiki, scyzoryk, chusteczki, folia malarska, poduszeczka, płachta materiałowa, 2 kamizelki, linka cholownicza, trójkąt, apteczka, gaśnica, zmiotka z szufelką, osłona przed słońcem (lato) lub skrobaczka + szczotka (zima)... no pewnie jeszcze pare drobiazgów by się znalazło ![]() ![]() |
![]() Kafar TOYOTA DRIVER Auris Warszawa | 2006-05-05 15:59:53 Poza wyposażeniem obowiązkowym i fabrycznymi narzędziami to:
1. Łańcuchy (zimą w górach) 2. Żarówki zapasowe(niektóre sa nietypowe) 3. wkrętak krzyżowy 4. Taśma izolacyjna i kawałki przewodu-może się przydac ![]() 5. Saperka która jeździ ze mną od x lat ![]() 6. Misiek -maskotka, siedzi w miejscu na kubeczek... 7. aniołek- dynda pod osłoną przeciwsłoneczną.. 8. Parę płytek CD na różne okazje... 9. Płyn do usuwania owadów z szyb latem, albo odmrażacz zimą 10. jakieś mapy i plany ? ....sporo tego, sam nie wiedziałem że mam tyle NIEZBĘDNYCH żeczy... Pozdrawiam.... PS. Zapomniałem o cukierkach miętowych i kawowych ![]() |
![]() Pigletto TOYOTA DRIVER V50 Orzesze | 2006-05-05 20:51:16 Najbardziej podoba mi się wyposażenie piotra0437 ![]() Ja mam u siebie też pół warsztatu: - komplet kluczy nasadkowych, -skrzynkę z narzędziami (coś jak u pankuby) * kleszcze, * jakieś druty, * klucze oczkowe, * śrubokręty, * poxilina i masa innych drobiazgów, śrubek nie śrubek, - 2 rodzaje kluczy do kół (letnie koła mają śruby inne niż zimowe), - kompresorek, - bańka oleju, - żarówki, - płyn hamulcowy - jakieś folie itp przydatne np. do zaglądania pod auto albo przy przewożeniu czegoś brudnego w schowku dodatkowo - peleryna - wd40 Wbrew pozorom narzędzia się bardzo przydają, np. ostatnio padł mi mechanizm podnoszenia szyby i... praktycznie wszystkie narzędzia potrzebne do demontażu miałem w aucie, tylko pałki przydatnej do podstawienia pod szybę mi zabrakło i musiałem przynieść z domu ![]() |
![]() pankuba TOYOTA DRIVER Renault Megane 220 GT Wawa | 2006-05-05 22:34:14
moje też, dla tego mam klucz typu "krzyżak" - najlepsze co może byc do odkręcania kół własnymi ręcami ![]() |