Problem z częściami...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No wlasnie czyzby zaczynal sie problem z czesciami?? Nigdzie nie moge dostac tego pstryka do podnoszenia szyby od strony pasazera( bylem jush w jednym serwisie w Kłodzku to nie maja, probowalem zamowic u zaprzyjaznionego mechanika, ktory ma sklepik z czesciami ale tesh kicha nie ma na skladzie... zostal mi tylko serwis DU w Wałbrzychu a jak tma nie bedzie to nie wiem chyba go sprzedam bo po co mi niepelnosprawny samochod... a a jak wam jajeczko samakowalo??

Przykro mi Misiek

Trzymaj się

Qlogic szuka od dawna zderzaka...

jezeli chodzi o zderzaki to sprobojcie pod te numery : 0502294324 lub jest jeszcze jeden gosc 0502258546 misiek sproboj tez zadzwonic moze beda mieli przyciski goscie handluja uzywanymi czesciami i sa z wroclawia. napiszcie jak cos z nimi zalatwicie. pozdrawiam milego lania wody)

No u nas odpukać niema jeszcze takich problemów - większosć sklepów jest w stanie sprowadzic większość części albo ma w zapasie. A jak niema to wszystko jest do dostania u autoryzowanych zdzierców (Bogucicka Corporation - Katowice).
Gdyby ktoś czegoś mniejszego szukał i nie znalazł to niech da znać na priva to moge wysłać.
A co do samych przełączników do opuszczania szyb - te małe powinny pasować od astry (moze też od vectry A) inaczej wyglądają ale otwór jest taki sam - z braku laku dobry i oplokit

Dzieki sztrucel po swietach zadzwonie i sie dowiem co i jak tylko dobrze by bylo gdyby mogli mi wyslac ten pstryczek bo kurs po niego 100 km z hakiem w jedna strone to sie mi nie kalkuluje...

etam w warszawie jest zomis - pełno guzików i przycisków z reklamacji. Połowa nie działa bo zaśniedziały styki.

Ja kupiłem sobie centralke za 30zł, posikałem wyczyściłem i wygląda , a co najważniejsze działa jak nówka.

ze zderzakami jak robiłem swojego rok temu tez nie było najmniejszych problemów. W ASO na kotsisa lub na Jagielońskiej jest tego do groma. Więc nie panikujcie.

W stolycy niczego nie brakuje

misiek co do wysylki to watpie ale mozesz sporobowac ja chcialem zeby mi kiedys wyslal (jeden z nich juz nie pamietam ktory) reflektor to gosc mi powiedzial "ja nie wysylam jak pan chcesz to se pan przyjedz" nie wiem jakim cudem ten gosc dalej funkcjonuje przeciez to jemu tez powinno zalezyc na sprzedazy a nie tylko mi ale sproboj moze trafisz jak bedzie mial dobry humor pozdrawiam

No wlasnie Tomku nie ma ani na Jagiellonskiej, ani na Kotsisa, ani na Towarowej... U sklepikarzy tez nie znalazlem. Pamietaj, ze przez ten rok duzo sie moglo zmienic. Jak pytam gosci kiedy beda, to nic nie wiedza... Caly czas slysze, ze moze za 2 tyg., ale minelo juz 3 miesiace, a zderzakwo nie ma Chyba bede musial co tydzien do Slomczyna jezdzic - moze sie cos w koncu znajdzie

Podzwoń tez po szrotach - jakiś czas temu widziałem nawet na allegro jak jakiś autozłom (chyba z warszawy właśnie) wystawiał duże części (zderzaki, dzwi, klapy) z espero.

Zderzak... heheheh... mnie bębny hamulcowe mechanik załatwiał 3 tygodnie i nie załatwił, sklep załatwiał 3 dni i w końcu załatwił, a jak przeczytałem, że na nich pisze: Espero/Nexia/Kadet/Vectra to myślałem, że takich aut w PL wogóle nie ma.