| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
biernus BMW 525 TDS automat Jastrzębie Zdrój | 2006-05-02 08:04:11 Uuuu tutaj moge sie wypowiedziec. Razem z ojcem w zeszlym roku..? tak! montowalem taki wlasnie z allegro ze ZWYKLYMI silownikami. Z alarmem zaplacilem kolo 160-170PLN za niego. Wszystko dziala BEZ najmniejszych problemow. Oczywiscie... wszystko ladnie nasmaruj. I laczysz sie do poziomych cięgien...blaszkami, ktore oczywiscie sa w zestawie. Naprawde dla kogos kto "nie ma 2 lewych rak" bedzie to pol dnia spokojnej roboty!!!.
Centralny dziala..przez zime ZERO problemow!. Teraz tez zero problemow. Tylko mocno wszystko posciągaj, poprzykrecaj bo u mnie z tylu (orion 4d) cos roznie sie otwiera..bo zsuwa sie mocowanie. Ale to tylko do poprawki. Uzywa sie przyjemnie!. Jesli chodzi o samo mocowanie silownikow... jest multum opcji, gora dol, lewo prawo... ciegno jest dlugie i w kazdym miejscu mozna sie przymocowac. Jakbys mial jakies problemy PISZ postaram sie odpowiedzie! Dodam ze za taki sam alarm + central 4drzwi chcieli u mnie w miescie od 550 do ponad 600 PLN !!!! Mnie kosztowalo to mniej niz 200! |
ToFastMKIV TEŁENÓFKA MKIV & MKV ... Wronki | 2006-05-02 09:16:33 Ja co prawda zakładałem sam sterownik, ale troche widziałem przy zamkach. Przecież MKIV miały centralne zamki, także jest odpowiednie miejsce w drzwiach aby zamontować siłowniki, więc nie ma z tym problemu, tylko śruby do mocowań moga nie pasować ale to najmniejszy kłopot, zamki mają pewnie też gotowe wyprowadzenia do drutów pociągających rygielek. |