MotoNews.pl

KUPIE 126p po SWAPIE/modach 650

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie kupie maluszka najlepiej z silnikiem 900 ale moga byc tez inne propozycje warunek auto musi byc sprawne (zeby nie trzeba bylo duzo grzebac przy nim, odpalam i jade) w dowodzie wbita pojemnosc 900cm3 i stan blachy i innych elementow dobry zebym jeszcze pojezdzil ze 2-3 lata do remontu i zeby to jakos wygladalo oczywiscie kanapa z tylu musi byc acha i jeszcze skrzynia jakas z 1 zsynchronizowana mogla by byc ale to nie jest priorytet. Ewentualnie kupie maluszka ze zwyklym silnikiem ale po modyfikacjach i podniesionej mocy!!!cena jaka jestem w stanie dac to ok 1500PLN ale rozwaze wasze oferty piszcie w tym temacie albo na gg 5383146 jestem z okolic łodzi pozdrawiam

p.s oczywiscie zyczył bym sobie zeby nie bylo problemow z rejestrowaniem i przegladem

Swapa 900 chcesz kupic za 1500zl?

za 1,5 tys to sam silnik po modach dostaniesz 652

[quote]
2006-05-02 11:41:08, wadamas pisze:
cena jaka jestem w stanie dac to ok 1500PLN ale rozwaze wasze oferty piszcie w tym temacie albo na gg 5383146

Umiesz czytac?? ostatni na tym forum do sprzedania z 1500 byl taki maluch a ja jestem uczniem nie pracuje jeszcze na siebie takze pieniadze na ten wydatek nie sa zbyt duze jesli nie masz tego co mnie interesuje to po co odpisujesz?? prosilbym o odpowiedzi zwiazane z moim tematem tzn kto cos ma i za ile a nie wysmiewajace moj portfel pozdrawiam

http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=144520&c=53&f=25&orderby=asc&start=0 tu masz link jak niewierzysz

[ wiadomość edytowana przez: wadamas dnia 2006-05-02 12:12:17 ]

wiesz za 1500 swapa z zajechanym silnikiem moze i kupisz ale jak chcesz auto przy ktorym nie bedziesz musial za duzo grzebac to albo uzbiertaj jeszcze z 1000 albo sobie kup 650.

[ wiadomość edytowana przez: pterock dnia 2006-05-02 12:27:19 ]

Wadamas nie schizuj sie tak koledzy tylko mówią że za taką kase to na bank nie kupisz nic do czego byś nie musiał dołożyć co najmniej drugie tyle, sama budowa swapa 900 kosztuje ok 3000zł więc za 1500 nie ma co liczyć na porządnie zrobione auto, bardziej oscylowałbym przy ok 4500zł takiego kupił Piter_s1 i też coś tam musiał do niego dołożyć, jak chcesz za 1500 to moim zdaniem kup sobie serie z ładną blachą i zrób zawias i wyjdziesz na tym najlepiej.

mozesz zalozyc jeszcze raz ten wątek, ale jak zobacze choc jedna chamska odzywke zarowno z jednej jak i z drugiej strony to zablokuje ponownie.