Lewe kierunkowskaz - przód

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Może ktos ma namiary na względnie tani lewy przedni kierunkowskaz...... swój załatwiłem nalewając do środka spirytusu celem wyczyszczenia .. cała pleksa popękała ... człowiek uczy się na będach

www.moto-sklep.pl około 85zł. Taniej nigdzie nie znalazłem a na giełdzie wogóle.
Pozdrawiam Rysio

Ja przed świętami widziałem ( i pytałem o cenę) w Chorzowie !
Cena kierunkowskazu to 74 zł. brutto ! Ale widziałem tylko prawy - jutro się dowiem czy są lewe, to dam znać na priva. Będę teraz częstym "gościem" w Krakowie, to może się uda coś załatwić
Oczywiście, jeżeli ta cena Arku ci odpowiada

Tylko dobrze przyjżyj się temu kierunkowi który kupujesz, nie wiem ile jest rodzajów (w ASO powiedzieli że jeden) ale ja po stłuczce w pośpiechu kupiłem jakiś inny tzn:
z zewnątrz wygląda tak samo ale w srodku nie ma tego pomarańczowego klosika, a w związku z tym jest tam pomarańczowa żarówka, inne mocowanie żarówki i inne gniazdo do przyłączenia drutków

GG

Czekam na informacje, dzięki HanBas

Faktycznie, są dwa rodzaje kierunków
Te w Chorzowie są bez pomarańczowego klosza, niestety

ja dziś kupiłem prawy bo mi kobita na parkingu zbiła.
Zapłaciłem 70zł (z 10% rabatem) w ASO na kotsisa w stolycy

NIe wiem czemu płaczecie......wszystko do naszych autek jest!

są lewe...i prawe dwa typy - ze świecącą razem z pozycyjnymi zarówką dwu - włóknową i z matowym kloszem. oraz takie jak zakładane fabrycznie do żeranskich esperynek - czyli gładkie z pomarańczową wkładka.