Kolejna impreza zaliczona do pozytywnych :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!
Wczoraj ekipa O.B.R, Niestachów uczestniczyła w wyścigach na 1/4 mili w Rzeszowie. Rezultatem było III miejsce w klasie Turbo (Renault 5 GTT), Ford Fiesta RST (ET 15,251), Hyundai sCoupe GT (ET 17,15. Byłem znowu jedynym startującym Hyundaiem
Ogólnie bardzo sympatyczna impreza, dobra organizacja, był fun, było super.

Następne zawody w Stalowej Woli ok 15 czerwca. Może kotoś się pojawi by Hyundai było więcej
Pozdrawiam

Kolejne gratulacje !!
A jak tam Świetokrzyska ekipa ?? - przygotowała by spocik na tego 15 czerwca w stalowej ??
A wcześniej by sie obgadało szczegółny u Daara lub u mnie na działeczce
Pozdrawiam.
Misio

Impreza w Stalowej Woli dokładnie 04.06.2006
http://www.streetstalowa3.prv.pl/
A przy okazji można by się spotkać. Jestem jak najbardziej za.

Doman1001 - to jak zlocik - jakies konkreciki by sie zdały
Pozdrawiam
Misio

Witam wszystkich!!!
Więc mam rozumieć, że macie ochotę przyjechać do Stalowej Woli. Więc bardzo chętnie się z wami spotkam tamże. Ja będę tam przed 9 rano. Impreza jako taka zacznie się ok 12 (wyścigi).
Więc do zobaczenia w Stalowej.
Pozdrawiam

na dziś mogę powiedzieć że będe na 80 %
pozdrowienia d.

Witam.
To jak nic sie nie zmieni - Daar przjeżdza do Krakowa, i juz razem ruszamy do Tarnowa po Mortka i w tórjkę ruszamy dopingować starty Doman1001 do Stalowej Woli
Jak by ktoś maił ochotę sie jeszcze spotkać - serdecznie zapraszam !!
Pozdrawiam.
Misio

To teraz ja
Plan sie troszke zmienil i najprawdopodobniej do stalowej pojade swoim autem byc moze z braciakiem i dopiero na miejscu spotkam sie z reszta. Wszsytko jeszcze zalezy od pogody bo cos nie zapowaidaja rewelacji A tak wogole to na ktora sie mniej wiecej umawiamy?
Prosilbym o jak najwiecej szczegulow, gdzie co i jak?
Pozdrawiam i do zobaczenia mam nadzieje.
Marcin
P.S. A tak poza tym to jesli nie bedzie pogody to impreza bedzie odwolana???, kiedy bedzie wiadomo co i jak?

Przeparszam ale to jeszcze raz ja
Plan jest taki ze ostatecznie jedziemy do stalowej chyba ze odwolaja, Jedzie Daar, Misio i jak narazie ja, ale byloby fajnie zeby wiecej osob wpadlo, zrobilby sie taki spontaniczny spocik klubowy przy okazji wyscigow, decydujcie sie prosze ludzie z malopolski, swietokrzyskiego i podkarpacia

[ wiadomość edytowana przez: Mortek dnia 2006-06-02 11:31:47 ]

[ wiadomość edytowana przez: speedmaster dnia 2006-06-02 14:05:29 ]

Zapomniałeś jeszcze o doman1001 - wkońcu sprawca całęgo zamieszania (i dobrze !!). Wkońcu głównympun ktem dnia - bedzie dopingowanie właśnie jego
My (Daar i ja) ruszamy koło 9:00 z Krakowa. Jak ktoś by chciał, to znajdzie się miejsce w autku
Pozdrawiam.
Misio

Fakt - zapomnialem - moja wina
Ale Doman tak czy siak bedzie na miejscu z nami czy bez nas
Doman trzymaj reke na pulsie i informuj co i jak, gdzie tam mozna podjechac, gdzie sie spotkac itp.

Caly czas czekamy na deklaracje innych klubowiczy lub friendow

a tak wogóle czy takie wyścigi odbywaja się "na mokrym"?

Nie mam pojęcia
Ale jeżeli tak to ... powinno być extra i będzie widać ze nei tylko koniki sie liczą ale też technika i oponki
Pozdrawiam.
Misio

Co gorsza straszą odwołaniem imprezy

Ale sie kontaktowalem z organizatorami i ... nie odwołają !!!
Najwyżej bedzie kryterium podwodne

Pozdrawiam i czekam na kolejne zgłoszenia - że ktoś jeszcze jedzie !!

Misio

[ wiadomość edytowana przez: _Misio_ dnia 2006-06-02 20:27:18 ]

Witam wszystkich!!!
Właśnie staram się ustalić coś na temat wiadomej imprezy bo Misio zasiał we mnie niepokuj, że coś zmienili z datą. Jak będę coś wiedział to dam cynk.
Wielka szkoda by była żeby coś nie poszło
A tak nawiasem mówiąc jeżeli w niedzielę będzie lało to z bólem serca niestety nie widzę sensu jechania tam bo mokra nawierzchnia nie nadaje się do tego typu wyścigów i raz że nie będzie zawodników w wyższych klasach wiele aut porusza się na slickach wię sami rozumiecie) a dwa pomiar czasu będzie przekłamany i bez wartości. Ale mam nadzieję że wszystko będzie ok i nasze spotkanie dojdzie do skutku.
Pozdrawiam

Impreza jak najbardziej aktualna więc jeżeli tylko nie będzie lało to ruszamy
Do zobaczenia

Z tego co wiem probnozy są - przelotne opady - a organizatorzy mówili że w 20-30min maxymalnie są wstanie osuszyc tor - wiec chyba nie bedzie kłopotu
Chociaż z nienajlepszych wieści .... są Tyko dwa wozy w mini plus - Domana i Ritnówka - mam andziejez e sie ktoś jeszcze dopisze, bo zabawa z wyższą klasą jest taka dość mizerna
Co nie znaczy ze nie bedziemy i nie bedziemy mocno kibicowali
Jak narazie wyglada ze będą 3 hyundaie i 4 klubowiczów ... zostawie to bez komentarza - kto nie jedzie niech załuje my bedziemy sie świetnie bawili - nawet jak by miało lać JESTEM TEGO PEWNY w 100%.
Pozdrawiam.
Misio

Witam!!!
Właśnie dostałem maila od organizatorów że zawody w Stalowej Woli z powodu pogody zostały przeniesione na 2 lipca. Przykro mi ale mam nadzieję że 2 lipca się spotkamy
Pozdrawiam

Jednak czarne chmury przestarszyły organizatorów
No to w przyszłym tygodniu .... Katowice widzimy
Pozdrawiam.
Misio

No coz, trudno ta pogoda to juz mnie tak wkur..., pewnie nie tylko mnie. 2 lipiec jak narazie tez mi odpowiada i jesli nic nie stanie na przeszkodzie to mysle ze sie spotkamy i mam tez nadzieje ze w wiekszym gronie
Pozdrawiam
Marcin

A jak bedzie z 2 lipca, dalej ta sama ekipa sie pisze czy moze nie byc nikogo badz moze byc duzo wiecej ludzi? Wiem ze jeszcze jest sporo czasu ale poprostu chcialbym wiedziec czy temat jest nadal aktualny?
Pozdrawiam
MArcin