Matury nadszedł czas....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ja juz mam to dawno za sobą czy jest ktoś u nas na forum co zdaje maturę w tym roku wsumie dziś pierwszy dzień matur... a jak juz o maturach to kto z jakiego przedmiotu ja zdawal jak juz zadawał oczywiscie ???

to tak dawno temu był że nie pamiętam w końcu w zeszłym tysiącleciu

Maturzystów to my nie mamy...z tego co ja wiem..ale wiem że mamy gimnazjalistów którzy niedawno zdawali egzaminki

PISEMNY Z POLSKIEGO

Cytat:
2006-05-04 16:22:28, speedmaster pisze:
to tak dawno temu był że nie pamiętam w końcu w zeszłym tysiącleciu

Co prowda to prowda

hehe nie marudzic tylko pisac z czego pisaliście ja tam nie pamietam tez ale za to pamietam wiekszośc egzaminów z moim uczelni kilku

Ja historia i polski....tyle ze 100 lat temu to było

no to ja tez chyba historia i polski to było z tymze 200 lat temu

Cytat:
2006-05-04 18:12:22, sterciu pisze:
no to ja tez chyba historia i polski to było z tymze 200 lat temu

to nie pisałeś z historii tylko z prehistorii

tak o dinozaurach pisałem

Ja dzisiaj pisałem Mature z J.Polskiego, a jak poszlo to sie okaze jak beda wyniki hehehe, a jutro J. Angielski, 3majcie kciuki za Wszystkich maturzystów , Pozdro

Moje kciuki masz

powodzenia dla wszystkich zdajacych cale szczescie ze jeszcze pare lat do matury mam ;d

Moje również

to moje też masz

Ja zdawałem rok temu maturke wiecej...najbardziej nerwy mnie zjadły była za duzo przereklamowana.....nauczyciele na lajcie itp tylko ze bylem krolikiem doswiadczalnym polskiej reformy szkolnictwa i tym co ją stworzyli i testowali na mnie mowie (CHWDW) aczykolwiek matura byla tak banalna ze duzo sie nieuczylem jak pomysle co koledzy i kolezanki z PG przezyli co zdawali wczesniej to jak ja miałbym być przygotowany na tyle tematów na ustny to niedałbym rady.....ale w moim przypadku to wina szkół tzn chodziłem do dobrych a nawet bdb zeby nie było aczykolwiek nauczyciele niewiedziali jak uczyc i czego uczyc i ogólnie nikt nic niewiedział dlatego lekcje spędzaliśmy gdzieś w terenie

A czego żeście się w tym terenie uczyli

Matura... Prehistoria jakaś

Zestaw standardowy nr 1, czyli polski, matma (oba pisemny i ustny niestety) + ustny angielski

o moj Boze... za dawno to bylo Zestaw pol-his-ang...

Q nie przesadzaj że tak dawno to było... staruszku

pol-mat-fiz w ostatnim roku zeszlego tysiaclecia