MotoNews.pl
5 Czym wyczyścić napisy z tyłu auta szpetnie wyglądają !! (145060/24)

Czym wyczyścić napisy z tyłu auta szpetnie wyglądają !!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak ktoś wie niech się podzieli wiadomościami czym można wyczyścić to cholerstwo bo mnie to drażni taki fajny samochód a się nie swieci

beznyna dopuki nie zejdzie ta wredna guma co jest pod napisami a potem pasta tempo i duzo machania raka i szmatka póki wszystko nie bedzie ładnie wygladac

Cytat:
2006-05-04 22:36:52, marcin21100 pisze:
beznyna dopuki nie zejdzie ta wredna guma co jest pod napisami a potem pasta tempo i duzo machania raka i szmatka póki wszystko nie bedzie ładnie wygladac

eee...Marcin!...hamuuuj !

Kolega nie chce skilować napisów jeno je Ratować !!

aaaa...... tak nawiasem pisząc to najlepszą metodą "wyczyszczenia" szpetnie sfatygowanych napisów jest ich usunięcie (np. wg w/w "projektu" Marcina ), zakup nowych i znowu jest ślicznie na kilka latek

ja moje napisy "przeleciałem" środkiem do czyszczenia elementów niklowanych , i teraz ładnie sie błyszczą..... choć w sumie sie zastanawiam nad usunęciem

Cytat:
2006-05-05 06:41:07, Kolber7 pisze:
ja moje napisy "przeleciałem" środkiem do czyszczenia elementów niklowanych , i teraz ładnie sie błyszczą..... choć w sumie sie zastanawiam nad usunęciem

no taaaa...skoro brakuje innego "obiektu" ...jakoś se widzem musisz radzić inakszy

Pitolicie Wicie. Porządny napis wygląda tak:

To sie nazywa blysk . Czy mozemy zobaczyc jeszcze jakies ciekawostki twojego zlomiaka? Plissssssssssss

Cytat:
2006-05-05 21:52:40, Bartek1112 pisze:
To sie nazywa blysk . Czy mozemy zobaczyc jeszcze jakies ciekawostki twojego zlomiaka? Plissssssssssss

Jest kilka w wątku "Pochwal się, jak wygląda twoje Espero".

Cytat:
2006-05-05 18:14:03, bogdan1 pisze:
no taaaa...skoro brakuje innego "obiektu" ...jakoś se widzem musisz radzić inakszy

ZBOKOL

Cytat:
Jest kilka w wątku "Pochwal się, jak wygląda twoje Espero".

Dzieki Dominik. Piotrek masz dobra fure spodziewalem sie pazdziocha a tu mile zaskoczenie. Niejest zle umyj, nawoskoj, wymien ramke i kolpoak i stan igla

A tak przy okazji tego wątku to mam pytanie- z czego są wykonane te literki, bo skoro to plastik, to czemu rdzewieje?

To jakiś palstik, a zchodzi jego powleczenie imitujące nikiel.
Swoją drogą jedno zdjęcie, a mówi, że samochód był bity w tył, napis jest przyklejony krzywo i odwrotnie, powinno być Espero Daewoo.

Piotr'ek - miałeś walony tył ?
Napis Espero powinien być chyba z lewej strony a nie z prawej, co ?

Cytat:
2006-05-06 22:00:02, DeeJay pisze:
Piotr'ek - miałeś walony tył ? Napis Espero powinien być chyba z lewej strony a nie z prawej, co ?

Już szmat czasu temat była dyskusja na temat, że Espero Piotr'ka było walone w tył jeszcze za kadencji 1-szego właściciela. Jeszcze była chyba historia z odwrotnie przykręconymi pasami z tyłu,ale może się mylę.

Jaki Esperynek spostrzegawczy. Faktycznie, był walony (ale nie za moich czasów) w tyłek. Co było uszkodzone, to chgw, ale były inne dwie opony, brak znaczka dohc i zamienione miejscami napisy i tylne pasy (co olkuskie ASO DU kosztowało kilkaset zł za lenistwo. Ale zrobiony jest ładnie. Byłem tego świadom, i dzięki temu cena zakupu spadła o prawie 1500 zł.