Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Siurzewski Miłośnik FSO Fiat 125p. Łódź | 2006-05-04 23:38:39 Dzisiaj wieczorem pojechałem w końcu raz na zawsze zakończyć sprawę niedziałającego obrotka w moim DF. Wieczorkiem ruszyłem do garazu, spędziłem tam troche czasu uruchomiłem obrotomierz.
Wszelkie podłączenia zrobiłem nie ukrywam troszkę na opak i na szybko, pomyślałem sobie .... jutro z rana wpadne do pracy to sobię poprawie jeszcze to i tamto. Wracam sobie w najlepsze do domku, a tu pstryk , dymek z miejsca gdzie wpiołem "+" od obrotka i zapłonu brak... , deska rozdzielcza czarna , nic sie nie świeci , poprostu ciemność ... Porozpinałem to całe moje partactwo , posprawdzałem bezpieczniki , kostki ... kaplica , zapłonu jak nie ma tak nie ma. Sięgam po mój magiczny telefon ........ tez brak prądu ![]() Pytam jakiegoś dziadka czy moze przypadkiem komóreczki nie ma ... no kurwa oczywiście ze nie ma ![]() ![]() ![]() Wracając na lince, zastanawiałem się dlaczego w tym kraju ludzie są takimi mendami społecznymi ?? Dlaczego POLAK mający 1000zł w portfelu nie da biednemu nawet 1gr a ten co ma 10zł , da złotówkę ?? Posrane to wszystko jest na maxa ![]() ![]() |
![]() hetman Miłośnik FSO Warszawa | 2006-05-04 23:58:58 Dobranoc i kolorowych snow!! ![]() ....kocham Polske!! ![]() |
![]() esp Miłośnik FSO Perełka 125p Skarzysko | 2006-05-05 00:07:25 To się i tak ciesz, że w łeb nie dostałeś, bo ktoś mółg sobie pomyśleć, że chcesz mu tą komórkę skroić. Ja tam się zawsze staram pomagać i wierz mi, że są ludzie chętni do pomocy, choć jest ich mniej niż potrzeba. |
![]() michur [ WHITE RUINA ] ////wrocław/słupsk/// | 2006-05-05 09:37:31 a ja troche z innej beczki...
z mieszkania ktore wynajmuje widze sobie mojego kanta oraz cztery smietniki... Wstaje do pracy o 8 rano i wracam po piatej. Srednio od godziny 8 do 8.40 smietniki odwiedza okolo 7 do 10 bezdomnych. Kurwa kazdy cos znajduje.Natomist po 17 to juz obled...cale grupy "smieciarzy" szabruja smieciory.I tak codziennie.Wszystko dzieje sie w samym centrum wroclawia. Jestem czasem przerazony.Kurwa ten kraj jest tak biedny ze glowa mala. A jak pojechalem do walbrzycha to juz zwatpilem...bez kitu lata 60te. ZGROZA. |
![]() dr_przemek Miłośnik FSO FSO125p/Uno1.4i.e.S Warszawa - Bielany | 2006-05-05 16:38:53 Moja historyjka. Wypiał mi się kabelek od ładowania ale zorientowałem się w tej kwestii dopiero na lesnym parkingu gdy chciałem z niego odjechac a rozrusznik nie zdołał nawet jęknąc. Po chwili na parking wjeżdża mąż z żoną. Idę do nich po prośbie, żeby mnie szarpnęli, mam linę, silnik ciepły, zaskoczy od razu...
Pan sie patrzy na mnie: "a ta lina to ma pewnie stalowy koniec?" Ja "tak" Pan "ano widzi pan, to nowy samochód, lakier się z zaczepu zetrze od tego metalu" Ja "dziękuję, nie przeszkadzam" Niemniej pana sumienie ruszyło, podszedł do mnie za chwilę i powiedział, że popchnie. No i pojechałem dalej. |
![]() JACU626 Miłośnik FSO BIAŁY CZARNY SREBRNY ... TSA - RTA | 2006-05-05 16:39:50 A ja z kolei zauważyłem że jak fiatem jezdzę to kazdy sie przedemnie wpierdala i musze hamować wypowiadając wqwqwq. A jak paskiem czy madzią jezdze to sie to nie zdarza. Każdy myśli że fiat sie ledwo ciągnie a pozniej ma mine jak jeden gnojek z astry 1,7 td gdy przy 140 diezelek zaczoł zwalniać a fiacik dociągnoł na luzie do 160 i go wyprzedził. Nie zapomne miny Bandita jak dałem mu gaznik do fiata a on kasy szuka ![]() ![]() |
CAmaRO Miłośnik FSO Polonez CARO Pure delight... | 2006-05-05 17:26:31
Standard ![]() ![]() |
![]() santi Miłośnik FSO polonez caro 1,6 gle Lanckorona/Kraków | 2006-05-05 17:43:45 ja póki co nie potrzebowałem pomocy na drodze. odpukać. Kiedyś wracałem w nocy od "koleżanki" i gość mi macha wiec po hamulcach a że było ślisko to się trochę gość przeszedł kawałek. Zabrakło mu prądu, podpięliśmy kable i zapalił od strzała. Aha była to łada samara. |
![]() Grzech Miłośnik FSO Polonezy dwa i pół. :) Nieporęt | 2006-05-05 19:42:36
Jedno spostrzeżenie - za "komuny" nie było takiej nędzy, by pojawiło się zjawisko "zbieraczy". ![]() |