Co to Ku***ma byc????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

ktos ci zrobil psikusa

też to miałem ostatnio, lole jakieś się dzieją... miałem też coś innego, ale nie zdążyłem uchwycić... każde słowo zajmowało jeden wiersz... to był lol

po co zes tyle okienek naotwieral jak ff ma zakladki

Cytat:
2006-05-06 00:49:23, dziqus pisze:
po co zes tyle okienek naotwieral jak ff ma zakladki

ke?????
o czym ty mowisz??? ja nie mam akladek i musze otwierac w nowych oknach i tak mi z tym dobrze hahah

Cytat:
2006-05-06 00:50:24, SzymonX pisze:
ke????? o czym ty mowisz??? ja nie mam akladek i musze otwierac w nowych oknach i tak mi z tym dobrze hahah

ctr+t i juz masz nowa zakladke. polecam bo to duzo ulatwia przynajmniej mnie

a co do tego screena to gdzies jest taki generator ktory wlasnie z jakies strony www robi cos takiego...
np onet mozesz rownierz przemienic w portal niezaspokojonej szlaonej 13latki.

pozdroofki

Cytat:
2006-05-06 01:07:42, PG pisze:

albo klikaj w linka trzymajac ctrl, strona sie otworzy na nowej zakladce w tle

długo nie musiałem czekać... mega czcionka i kolory z dupy

[ wiadomość edytowana przez: piter_s1 dnia 2006-05-06 08:23:52 ]

A u mnie gitara

albo klikasz kolkiem myszki i tez sie otwiera w nowych zakladakach

Piter, po pierwsze przeglądarke masz z dupy , a po drugie jak odświeżysz będzie już git znowu

Cytat:
2006-05-06 01:07:42, PG pisze:
(...)

Ja tam do forum opracowałem chyba najlepszy sposób:

W sumie do pełni szczęścia brakuje mi tylko tego, żeby po kliknięciu przycisków na pasku zakładek otwierało się od razu całe forum w panelach, tak jak z opcji pokazanej na skrinszocie . Można jakoś tak link spreparować czy jakiś skrypcik mały ukulać do tego czy cuś?

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2006-05-06 11:27:36 ]

eeee jakos sie przyzwyczailem tak i niech tak zostanie mi to nie przeszkadza w niczym a wy robicie problema

Cytat:
2006-05-06 11:19:01, Race_D pisze:
Piter, po pierwsze przeglądarke masz z dupy , a po drugie jak odświeżysz będzie już git znowu

z dupy to jest mozilla, zainstalowałem i komp mi sie zwieszał co chwile, strony się nie ładowały... nigdy więcej!

Cytat:
W sumie do pełni szczęścia brakuje mi tylko tego, żeby po kliknięciu przycisków na pasku zakładek otwierało się od razu całe forum w panelach, tak jak z opcji pokazanej na skrinszocie . Można jakoś tak link spreparować czy jakiś skrypcik mały ukulać do tego czy cuś?

najlepiej to jakby po włączeniu kompa odrazu bez naciskania niczegoi innego już sie forum włączało

Wystarczy do autostartu wrzucic - nie ma chyba nic prostszego

No dokładnie, mi FireFox'a odpala z automatu jeno mam google na startowej ustawione więc przynajmniej raz kliknąć musze. Chcialbym jednak, żeby za tym jednym kliknięciem otwierały mi się wszystkie działy w osobnych panelach tak jak dzieje się to po kliknięciu pozycji wskazanej na skrinie .

Ajk to sie człowiek do luksusów przyzwyczaja... Odpalcie sobie links`a i posiedzcie troche na tym to odrazu wzm przestanie przeszkadzac brak takich opcji

Cytat:
2006-05-06 11:21:45, Race_D pisze:
W sumie do pełni szczęścia brakuje mi tylko tego, żeby po kliknięciu przycisków na pasku zakładek otwierało się od razu całe forum w panelach, tak jak z opcji pokazanej na skrinszocie . Można jakoś tak link spreparować czy jakiś skrypcik mały ukulać do tego czy cuś? [ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2006-05-06 11:27:36 ]

ale zes jest wygodny zainstaluj sobie np tabmixplus'a, restart firefoxa, klikasz prawym na pasku gdzie sa przyciski wstecz odwiez itd i przeciagasz na pasek przycisk "menedzer sesji" wtedy otwierasz w panelach wszystkie strony jakie chcesz ogladac przy starcie i zapisujesz sobie sesje (klikasz na przycisk ktory przeciagnales na pasek i wybierasz opcje zapisz okno) a nastepnie w ustawieniach zmieniasz startowa sesje na ta ktora wlasnie utworzyles, jak firefoxa masz w autostarcie to przy starcie systemu wlaczy sie przegladarka i otworza panele ktore zapisales. niestety sposobu na automatyczne odpisywanie w ciekawych tematach jescze nie znam, takze z tym bedziesz musial radzic sobie sam

aha dla mniej wymagajacych (i bardziej leniwych ) uzytkownikow jest inna opcja, otworzyc zakladki na sidebar'ze (jak to sie pisze ), klikniecie prawym klawiszem na interesujacym folderze i wybranie opcji "otworz w panelach"

[ wiadomość edytowana przez: dziqus dnia 2006-05-07 00:04:50 ]

Zbyt skomplikowane na tą pore. Mam prościejszy problem jeszcze - znacie jakis duży magazyn wtyczek do FireFox'a co by można było sobie zassać te ciekawsze? Bo po reinstalce systemu wszystkie mi wjebało, mimo ze zrobiłem sobie backup (tak przynajmniej myślałem) całego folderu z FF - niestety w tym nic znaleźć nie mogę .