MotoNews.pl

[s] Buda 132 felgi 15"" chlodnice oleju

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam mam na sprzedaz bude fiata 132 z instalka gazowa i hakiem,niestety bez silnika i kol.Stan budy jest sredni choc do uratowania-minusami jest pas przedni i jak zwykle podloga.Wnetrze ma ladne niebieskie fotele ktore sa super wygodne.Cena jest do ugadania ale bardzo niska bo nie chce aby trafil na zyletki.
Oprocz tego mam do sprzedania felgi 15'' Riala rozstaw srub i otworu centrujacego to fiat -4x98mm a otwor 58 mm.Stan dwoch opon jest ok a dwoch pozostalych do wyrzucenia.Sato opony 195/60.Cena jaka mnie satysfakconuje to 400zl
Dwie chlodnice po 50 zl sztuka choc w komplecie bedzie taniejMoj tel. kom to 0 502 163 495 a gg 3902136.Jeszcze nie umiem wrzucac fot wiec podaje linkinull null null null null null
Pozdrawiam Adam
[
[ wiadomość edytowana przez: bullit dnia 2006-05-06 13:08:15 ]

[ wiadomość edytowana przez: bullit dnia 2006-05-06 13:10:27 ]

[ wiadomość edytowana przez: bullit dnia 2006-05-06 13:11:26 ]

od jakiego autka są te chłodnice ol. ??
jakie jest et aluminiowych feli ?

Jedna chlodnica jest od uno turbo a druga od tipo diesel.Et felg jest dosc spore bo wynosi 42

który to jest rok?? było to bite?? bo jakos tak lewy bok nie zawyraźny jest?? a jak reszta auta?? tapicerka, blacha w bagażniku, nadkola, progi ??

Juz pisze co i jak:ogolnie auto nie bylo bitechoc wiem ze prawe tylnie byly malowane i przedni lewy blotnik.Brakuje jednego boczku na lewe przednie drzwi ale fotele i tylnia kanapa jest oki.W ferworze prac nadlamalem konsole.Ranty nadkoli bierze ruda ale nie wiem dokladnie jak to wyglada bo sa chromowane nakladki na nadkolach.Progi byly wymieniane ale robil to jakis partacz bo dopasowal chyba od poldzia,nierowno pasujac.Podloga jak podloga bierze ja.

jak z wysylka chlodnicy oliwki?

Kania wsio jest do dogadania sieZalezy mi na tym zeby pozbyc sie gratow wiec jestem naprawde otwarty na propozycje

niestety (dla ciebie) nie aktualne znalazlem chlodniczke oleju w mojej pieczarze

Chlodniczki juz poszly