Widziałem już Kieleckie drugie sCoupe :-)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.
Dziś udało mi się namówić żeby odwiedził mnie doman1001. Więc oglądnołem już drugie sCoupe z Kielc Tym razem to ta odmiana "wziuuummmmm" znaczy mała torpeda mam nadzieje ze uda mi sie ją kiedyś zobaczyć jak mknie na 400m moze już w czerwcu
Wozik sie prezentuje okazale i bardzo sie ciesze ze udało sie mi poznac osobiście kolejnego Klubowicza, chociaz główny cel spotkanie nie wypalił i mogę potwierdzić wiadomość - halogeny z sCoupe nie pasują do Sonaty
Chociaż króciutko to było bardzo miło. Dziekuje za spotkanie.
Pozdrawiam.
Misio

[ wiadomość edytowana przez: _Misio_ dnia 2006-05-07 18:46:21 ]

Ja też cieszę się ze spotkania w tak licznym gronie . Też mam nadzieję, że będzie okazja do kolejnego (mam nadzieję dłuższego) spotkania w Stalowej Woli przy okazji wyścigów na 1/4 mili. Doping klubowiczy napewno uskrzydli moje skromne autko.
Pozdrawiam

Powiem tak ...
Stalowa ... 200km w jedną strone ...
Jak bedzie 1-2 osoby do paliwa to pojade - ale na parogodzinną impreze ... nie pojade tak daleko
Witek, Radtus, a moze Daar z Kubą ??
Pewnie przy grilu sie ustali
Pozdrawiam.
Misio

Było by miło Także grillujcie i knujcie

http://www.streetstalowa3.prv.pl/

[ wiadomość edytowana przez: doman1001 dnia 2006-05-07 21:15:07 ]

No Misio szalejesz No jak bedzie wszystko sie dobrze ukladac to nastepnym razem tez pokaze sie mocniej ;P Bo juz pokaze ponad 90KM szczegolnie jak uda mi sie zrobic caly uklad wydechowy

POZDRAWIAM wsystkich

kru_chy - Nierozumiem czemu szaleje ?? i ze bedziesz kolege z miasta dopingował w Stalowej Woli

A co do odwiedzin Daar wyraził chęć wycieczki, więc może .... uda sie pokibicować Domanowi1001

Pozdrawiam.
Misio

potwiedzam na dzisiaj duże szanse że przyjedziemy

[ wiadomość edytowana przez: daar dnia 2006-05-20 13:38:29 ]

[ wiadomość edytowana przez: daar dnia 2006-05-20 13:39:10 ]

Wlasnie rozpoczalem operacje wymiany silnika wiec raczej nie da rady zeby mi poszlo z tym tak szybko Juz silnik pojechal czas tylko odstawic samochod Jak bym sie wyrobil to oczywiscie dolanczam sie do kibicowania

POZDRO

Eno Kru_chy .... nie przeginaj
Impreza w Stalowej Woli to dopiero 04.06.2006
http://www.streetstalowa3.prv.pl/
Wiec chyba bez kłopotu zdążysz przerzucić silniczek
Pozdrawiam.
Misio