Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() furi_dp BMW Friend BMW 530D Warszawa | 2006-05-07 20:06:05 witam po przerwie ![]() od razu na dzień dobry problemik. pojechałem moją becią na weekend majowy. 4 osoby + tony bagażu ![]() w drodze powrotnej zauważyłem coś dziwnego. przy ostrzejszym dodawaniu gazu (tylko) coś wyje. jadąc spokojnie nie ma tego problemu. jednak po przygazowaniu jakiś czas nawet przy delikatnym traktowaniu gazu słychać wycie spod maski. potem się uspokaja i do kolejnego mocniejszego przygazowania jest ok. czasem tego efektu nie ma nawet z pedałem w podłodze. nie wiem co to może być, jakieś przedmuchy na turbinie np? wybieram się do mechanika ale jestem ciekawy pozdro |
mibhell BMW Head Moderator E36 320iT www.silesiaparts.pl | 2006-05-13 10:23:28
Ja bardziej stawiał bym na to ze to sprzegło viscotyczne anizeli elektromagnes ![]() ![]() pzdr |
![]() furi_dp BMW Friend BMW 530D Warszawa | 2006-05-13 14:39:04 dzięki za wszystkie posty.
właśnie dziwne jest to, że nic się nie grzeje, wskazówka stoi nieruchomo centralnie na środku a najlepsze jest to, że wyć przestało. wyglada na to że może to być to o czym pisze adamiks. samochód był obciążony, było ciepło i wyło bo się bardziej grzał ![]() pozdro |
mibhell BMW Head Moderator E36 320iT www.silesiaparts.pl | 2006-05-13 18:57:24 U mnie huczy permanentnie ![]() ![]() |