Kolejny akt bestwialstwa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
zapozyczone z innego forum...

Cytat:
Dzisiaj znaleziono zwłoki 9 letniego chłopca w Boguszowie ,mordercą okazał się nauczyciel karate który chciał wyciągnąć od rodziny okup 50 tys.zł wcześniej pocinając chłopcu gardło i chowając zwłoki w lesie .Każdemu rodzicowi nasuwa się pytanie DLACZEGO I ZABIĆ SK***********A . Zastanawiam się jak taka bestia może chodzić po naszej ziemi i oddychać tym samym powietrzem ,co to dziecko było mu winne , GDZIE SPRAWIEDLIWOŚĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

>>>.<<<

Nóż się w kieszeni otwiera...[*]

norma psiakrew...

Ja dziś wchodze do mojej klatki z dziewczyna i jakis wypidy gosc sie przyczepia do mnie najpierw lekcewazylem go totalnie ale pozniej chcialem wejsc do windy a ten zlapal dziewczyne ja do niego nawet sie niewarz i popchnalem go ale dziewczyna mnie wziela dobrze ze niewsiadl za nami bo mialem tyle adrenaliny ze pozniej jakbym go pobil to jeszcze ja bym siedzial na policji a nie on, fakt ze jak teraz pomysle a jesli mial noz wtedy szanse sie odwracaja.....ale mniejsza z tym musialem to z siebie wyrzucic......
Co byl winien 9 latek? dziecko ktore nic niezawinilo? taką bestie bo czlowiekeim tego kogos nazwac niemozn powinno się od razu pozbawić możliwości życia niemam miejsca dla takich zwyrodnialców!!!!

To co się teraz dzieje to juz ludzkie pojęcie przechodzi.... zabójstwa zawsze były, są i niestety będa ale one są coraz bardziej okrutniejsze, i co gorsza są ze strony osob które znamy, którym ufamy i które powinny sie nami opiekować a nie to....

najgorsze ze coraz wiecej zabójstw jest dzieci i to ze strony bliskich im osób , juz nie wspomne o gówniarzach którzy napadają na starsze osoby i biją do nieprzytomności zeby ukrasc głupi telefon komórkowy i to zreguły dzieci w wieku około 10-15 lat

Szkoda mówić......śmierć za śmierć,może to odstraszałoby potencjalnych zabójców którzy zbrodnię planują a nie jest ona tylko spowodowana niezaplanowanym zbiegiem przypadku i losu.