| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
archicar FKP MEMBER Fiat 127 / Fiat Pand ... Gdańsk | 2006-05-07 22:21:12 Pilnie potrzebuję zobaczyć jak wygląda stabilizator w Fiacie 127 MkIII lub Seacie Fura ale silnikiem 900ccm i skrzynką pięciobiegową. Chodzi mi o sfotografowanie jakos od spodu (moze byc przy skręconym kole max. w lewo ) miejsca gdzie widać dekiel od pięciobiegowej skrzynki w sąsiedztwie stabilizatora.
Zdjęcia bardzo proszę na adres: archicar@o2.pl Pozdrawiam i z góry dziękuję... Paweł T. Gdańsk |
archicar FKP MEMBER Fiat 127 / Fiat Pand ... Gdańsk | 2006-05-08 17:07:28 Wielkie dziex Mysza!
Też mi sie tak wydawało ale dostałem wątpa bo mam też zastavę 1100 Mediteran i jeśli o to auto chodzi to niby to samo co 127 ale w 5biegówce stabilizator był wklęsły pod skrzynią, tak jak w Yugo koralu 1,1. Jeśli chodzi o podłużnice to spoko bo mam wszczepioną całą ćwiartkę od MkIII z podłużnicą pod 5kę. Śladu nie ma bo miałem nowe blachy nadkoli (fartuchy) i je wymieniłem. Auto wygląda jak fabryka. Nie umiem umieszczać zdjeć na tym forum ale wszelkie foty ma Trez. Zresztą zainteresowanych proszę o podanie majla to prześlę cały plik z renowacji auta. Pozdrówka i raz jeszcze wielkie dzięki! ARCHI... |
Buczek21 Niska Suka zabrze | 2006-05-09 16:04:19 archicar
podeslij mi je
buczek21@poczta.onet.pl A wkleje je tutaj |