Zdjęcie spodu Fiata 127 MkIII 900ccm ze skrzynią V

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pilnie potrzebuję zobaczyć jak wygląda stabilizator w Fiacie 127 MkIII lub Seacie Fura ale silnikiem 900ccm i skrzynką pięciobiegową. Chodzi mi o sfotografowanie jakos od spodu (moze byc przy skręconym kole max. w lewo ) miejsca gdzie widać dekiel od pięciobiegowej skrzynki w sąsiedztwie stabilizatora.
Zdjęcia bardzo proszę na adres:
archicar@o2.pl

Pozdrawiam i z góry dziękuję...

Paweł T.
Gdańsk

Wszystkie maja taki sam ksztalt, niezaleznie od modelu czy skrzyni,jedynie w 1.3 stabilizator wykonany jest z grubszego drutu.Jezeli przymiezasz sie do skrzyni 5 to trzeba przerabiac podluznice tak zeby zmiescic skrzynie , chyba ze masz MkIII lub MkII z podluznica pod 5tke.

Wielkie dziex Mysza!
Też mi sie tak wydawało ale dostałem wątpa bo mam też zastavę 1100 Mediteran i jeśli o to auto chodzi to niby to samo co 127 ale w 5biegówce stabilizator był wklęsły pod skrzynią, tak jak w Yugo koralu 1,1.
Jeśli chodzi o podłużnice to spoko bo mam wszczepioną całą ćwiartkę od MkIII z podłużnicą pod 5kę. Śladu nie ma bo miałem nowe blachy nadkoli (fartuchy) i je wymieniłem. Auto wygląda jak fabryka. Nie umiem umieszczać zdjeć na tym forum ale wszelkie foty ma Trez. Zresztą zainteresowanych proszę o podanie majla to prześlę cały plik z renowacji auta.

Pozdrówka i raz jeszcze wielkie dzięki!

ARCHI...

archicar
podeslij mi je
buczek21@poczta.onet.pl
A wkleje je tutaj

jak znajde chwilke podesle na forum foty z remontu archicara
swoje tez podesle celem przypomnienia ...mam nadzieje ze niebawem rusze dalej, najpierw obrona potem przyjemnosc

[ wiadomość edytowana przez: trez dnia 2006-05-11 14:51:26 ]