MotoNews.pl
5 [S] 126swap/zestaw pod swapa 899 (145524/53)

[S] 126swap/zestaw pod swapa 899

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1151035

czyzby zero rdzy niedawalo ci spac?

te moderator nie komentujemy na giełdzie

A to nie jest ten od fuldy? Bo cos mi sie tak wydaje, jezeli tak, to dlugo sie nim nie nacieszyles

To ile tych 900 etek zostało/zostanie na forum? Niedługo bede jako jedyny miał 900 etke ...

wow...proiss'ie co sie kurde stanelo?! widze ze wedruje z rak do rak...tylko ja bym tu nie oglaszal bo zaraz Ci chlopaki udowodnia ze takie sa na szrotach po 1500...pomylka...po 1000 aczkolwiek wiem ze auto warte tej kasy...ja swjego nie sprzedam za bardzo ja kocham

Cytat:
2006-05-09 07:41:46, Pat_kdb pisze:
czyzby zero rdzy niedawalo ci spac?

pościgaj sie z jakąmś 650ką po osiedlu

co do chęci sprzedaży niejest to jeszcze przesądzone , zobaczymy będzie ktoś zdecydowany moze sie sprzeda a jak nie to nie noża na gardle jeszcze niemam , myslę o sprzedazy z powodów finansowych także jakieś insynuacje że cos tam niebangla niesą potrzebne . miał iść niedługło do malowania i wyszło tak że być może będę musiał zmienić prace , jak niesprzedam zostanie ze mną ja wiem ile dla mnie jest wart moge sobie żądać za niego ile będę chciał tyle odemnie

patrz tam lepiej podlogi zebys niewypadl a 650 zostawiam tobie

[ wiadomość edytowana przez: Pat_kdb dnia 2006-05-22 19:00:17 ]

pat niewszystko cudo co sie błyszczy nie niechcesz bym dalej kontunował swoją wypowiedź sam wiesz nie

ps moja podłoga ma 3 łatki 4x4cm jest po blacharce przed lakierowaniem po lakierze zamieszcze fotki z remontu zebyś mógł zaobserwować uważnie moją podłogę

kontynuuj te pierdolenie o Pterocku i wyjebuj. Przejales po wlasicielu nie tylko hebla ale i talent do wkurwiania ludzi.

I co ze to 903? w twoim aucie tylko silnik jest dobry a reszte musisz robic od podstaw, a ze mialem problemy z silnikiem to nieznaczy ze masz rozpuszczac ploty. I niema tak jak ropowiadasz ze mnie objedzie Pterock, bo o tym jak jedzie niemasz zielonego pojecia ani twoj kolega co ci auto sprzedal. O tym co bylo z Pterockiem wiem ja i on wiec mozesz sie wyjebac;]

jestes skreslony, ktos kto obgaduje innych a wkleja im rozmowy z gg od innych jest dla mnie ZEREM.

[ wiadomość edytowana przez: Pat_kdb dnia 2006-05-23 17:31:52 ]

czy ja coś wspomniałem o pterocku ?

pat zazdrość to straszna rzecz i wyrważaj sie na przyszłość bo podupadłeś troche w moich oczach i nietylko moich ...

straszna rzecza jest jak sie pisze komus takiemu jak ty, ze ciezko bylo gonic pterocka na pierwsyzch dwoch biegach, a ty robisz zaraz u wsyztskich po cichaczu opinie ze mnie objezdzaja 650 chocby nawet zakute walkami. Czego ci zazrosze? tego ze masz wtrysk?? dobre na serio.zazdroszcze ci silnika ktorey mozna kupic za 500 zl ......TAK. WSYZTSKO NAJLEPSZE. bon voyage mothef.....

[ wiadomość edytowana przez: Pat_kdb dnia 2006-05-23 17:46:36 ]

a coś ty sie tak przysrał , to moja wina że cie malce objeżdżają a odpitol sie

Nie to ty tak pierdolisz wsyztskim dookola po naszej rozmowie po zlocie jak wracalem za Pterockiem. I wystarczy takiemu jak ty napisac ze niebylo tak latwo z Pterockowym malcem a juz wsyzscy dookola cedza i to przez CIEBIE a nie przez fakty ktore sa zupelnie inne. Pozatym obgadujesz mnie gadajac z Sp sportem, Sp sporta gadajac ze mna i uwazam ze jestes niegodzien dalszej konwersacji.

powiem tak mam wyjebane na twoje bóle
panienka ma okres

[ wiadomość edytowana przez: Proiss dnia 2006-05-23 18:01:57 ]

Niechce się wtrącać ale to jest ogłoszenie w wy chłopaki się kłucicie i skoczecie sobie do gardeł. Weście pogadajcie sobie na gg, lub spotkajcie sie gdzies i wytłumaczycie sobie nawzajem wszystkie sprawy To tyle z mojej strony.

Dobra temat osikany juz jak i zalozyciel, senk ju, powiedziealem co mialem powiedziec. ::

[ wiadomość edytowana przez: Pat_kdb dnia 2006-05-23 18:08:38 ]