[S] wałek sportowy do 126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
do sprzedania wałek, wg. poprzedniego właściciela auta i silnika jest to świątek 385, jeśli ściemniał to proszę zweryfikujcie to bo ja nie mam wystarczajęcego know-how

przebieg: nieznany
stan: jak na foto, do oglądnięcia w krk
cena: zaproponuj

[ wiadomość edytowana przez: matt_ dnia 2006-05-15 11:51:39 ]

Jak ma wybite oznaczenie 385 to to jest 385 ;]

Panowie, żebym ja nie sprzedawał a wy żebyście nie kupili "kota w worku" to udałem się do krakowskiego REWAR-u z pytaniem co to za wałek. Pan stwierdził, że to 385-ka nie jest, bo po pierwsze nie ma wybite numeru a po drugie ma inny wznios krzywek. I tak szacunkowo porównywał z robioną przez nich 305 i stopień w tym wałku jest większy, około 310 stopni. Stwierdził, że jest to już wałek bardziej hardcorowy. Stan ocenił na dobry, tylko powiedział żeby założyć nowe szklanki i będzie chulać..... więc jest ktoś chętny??

pozdr. matt_

Hmm powiem szczerze ze bylbym zainteresowany, tylko mam obawy co do uzywek bo jedna juz mialem i mialem luzy ;/ Ale jezeli ocenil na stan dobry to chyba bedzie si

Moge dac 120zł ;p

kolega Lolek myśli nad kupnem a tym czasem zrobimy refresh oferty

...
pomyłka

[ wiadomość edytowana przez: CEHU dnia 2006-05-15 12:01:39 ]

Ja na razie musze zrezygnowac z powodu braku kasy (głowica mi zdechla) Takze na razie mozna brac chyba, ze z nieba mi kasa spadnie

Cytat:
stopień w tym wałku jest większy, około 310 stopni.

jest to stopień otwarcia??

CEHU, yyyy ... nie wiem, jak wspominałem nie orientuje się tak dokładnie więc przekazalem jedynie to co specjalista mi powiedział ....

pozdr. matt_