Maciej75 Brawo 1.4 MJet Poznań | Chyba wiem o czym Piotrek piszesz. Miałem bogate plany obszycia skórą kieryki i gałki zmiany biegów. Znalazłem nawet warsztat od tego, ale czas oczekiwania na zrobienie i pewna odległośc od Poznania na razie mnie skutecznie wyleczyły. Kupiłem wiec cos takiego co opisujesz w Tesco za 20 i kilka złotych. Miała to byc mała inwestycja i raczej powód do smiechu. Okazało się jednak, że całkiem nieźle pasuje. Z plusów tylko tyle oraz pogrubienie kierownicy do wartości mnie zadawalającej. Skórka pasuje bez problemu, za to sznureczek do zwiazania jest zdecydowanie za gruby przypomina bardziej cieńkie sznurowadło. Mimo to przy sciąganiu należy uważać by nie rozciagnąc dziurek w skórce. Efekt 3 plus. Oczywiście ramiona kierownicy nie są przykryte az po osłone poduszki - to efekt uniwersalnosci nakładki. Mam jednak nadzieję, że nakładka troche wytrzyma szczególnie do zimy kiedy to przyjemniej łapie się "skórzaną" kierownicę. jednym słowem za marne 20 złotych warto poeksperymentować. |