[s] nówka pompa hamulcowa - 126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
nóweczka, przelezala kupe lat, ale w sumie nie wiem jak ją sprawdzic.
fotki jutro to ocenicie.

jaka cena ?
fabryka ?

fotki pompy, tylko ze wynikł mały problem z tym, ze teraz nie wiem czy to jest do 125 czy 126p?
jak ktos wie to licze na szybką odpowiedź, bo niemam chwilowo jak porównac z maluchowską.

i tez na 100% nie wiem czy to nówka, ale wszystkie gwinty wyglądają na nieużywki.

To jest maluchowska pompa,jest nowa bo po krotkim uzywaniu tworzy sie nalot podczas"pocenia"sie pompy. Pompa z kanta ma zbiorniczek zamiast wezow
Ja z mojej jestem zadowolony,tyle,ze niewiem czy mam fabryke bo niepamietam

na tej jest wytłoczone FSM więc chyba fabryka

Cytat:
2006-05-11 16:04:06, HEMIGTX pisze:
To jest maluchowska pompa,jest nowa bo po krotkim uzywaniu tworzy sie nalot podczas"pocenia"sie pompy. Pompa z kanta ma zbiorniczek zamiast wezow Ja z mojej jestem zadowolony,tyle,ze niewiem czy mam fabryke bo niepamietam

Nalot tworzy sie nei z pocenia sie pompy tylko w wyniku procesow korozji atmosferycznej. A co do zbiorniczkow - duzy fiat bardzo dlugo mial zbiorniczki polaczone wezami z pompa wiec to raczej sredni argument. A swoja droga to pompy w calej masie fiatow byly takie same, od 124 po 131

zapraszam tutaj

wystawiłem pompe zeby nie było problemów

Nie żebym się czepiał, ale nówka pompa hamulcowa prosto ze sklepu firmy DELPHI kosztuje 50zł, czasem też mozna wyrwać za 45 ...

ale to nie fabryka ta delphi

refresh - bo pilno!
40zł

jak 40 z wliczona wysylka to biore. kupa rzecyz pierd..lnela na raz i musze kupic sporo tego. zatem jak ci pasi to biore.