Olsztyn - prośba

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Poszukuję kogoś, kto by mógł obejrzeć autko w Olsztynie.
Będę b. wdzięczny!
Pozdr. P.

Powiedz jakie autko bo moze nie warto jechac

just joking

jak będziesz miał coś w Krakowie, to wal jak w dym. ale do Olsztyna... co by nie mówić... masz jakieś 300km bliżej niż ja

pzdr

Cytat:
2006-05-10 23:08:02, CzapCzap pisze:
Powiedz jakie autko bo moze nie warto jechac just joking

Cytat:
2006-05-10 23:17:14, marcinm pisze:
jak będziesz miał coś w Krakowie, to wal jak w dym. ale do Olsztyna... co by nie mówić... masz jakieś 300km bliżej niż ja pzdr

Eeee, cwane gapy!!!!!

Suzuki baleno...

Pozdr. P.

Cytat:
2006-05-10 23:35:10, pyrekcb pisze:
Eeee, cwane gapy!!!!! Suzuki baleno... Pozdr. P.

no to nie najgorzej , ja zezwalam

no, mogło być gorzej, np golf

oczywiście bez podtekstów i złośliwych uwag

pyrekcb : a nie lepiej zostać przy marce?? ewentualnie za hondą się rozejrzeć??

Wcale nie taki zły wybór i samochód w stosunku do jego ceny rynkowej,pyrekcb nie podałes tylko z jakim silnikiem 1300 czy 1600,przy czym Toyota jest cacy a reszta jest......

1600 ccm.
Jak znajdziecie mi krajową 4/5 drz. corollkę z klimą 99 r. za mniej, niż 14 tys. - kupuję!!!
Biorę pod uwagę inne autka, "obserwuję" corollkę z 97 r. (sedan okularnik), podobny przebieg za 13,9 tzł.
Założenia sa takie - niedrogie, 4/5 drz., bagaznik najmniej 300 ltr., klima, nie włoskie i francuskie.
P.

P.S. Suzuki - pomimo wysokiej niezawodności - "nie trzymają" ceny, tak jak toyotki albo hondy. Być może wiąże się to z mniejszą popularnością i (wyniesioną z lat ubiegłych) obawą o serwis i części zamienne. Sprawdziłem ceny części eksploatacyjnych (amorki, klocki, tarcze) - do suzi są porównywalne, jak do innych marek.

UP, UP!!!

Cytat:
2006-05-14 17:00:02, pyrekcb pisze:
UP, UP!!!

Ja nie wiem czy wogole jest tu ktos z Olsztyna