Konwój Warszawski w piątek - XII LOB Party

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hej,

Organizujemy jakiś konwój( konwoje)?

Może uda się jak zwykle po kilka osób pozbierać...

Ja startuję koło 16 z Warszawy i chętnie pojadę w kilka aut.

Mały

edit:

Specjalnie tu wkleiłem, żeby wątek się nie schował
Zresztą do tej pory takie wątki pojawiały się właśnie tu ;P

[ wiadomość edytowana przez: Maly_1 dnia 2006-05-11 09:24:48 ]

[ wiadomość edytowana przez: alicia dnia 2006-05-11 11:43:20 ]

Ja jadę w sobotę gierkówą w stronę Party ale tylko do Tomaszowa Maz.

Na Al.Krakowskiej będę miał przystanek przedstartowy w okolicach samolocika Wilga przed zakładami lotniczymi przy pętli tramawajowej coś w okolicach godziny 12. Jak ktoś będzie dopiero leciał na Słok czy lotnisko to możemy się skleić - ale uwaga będę się wlókł bo full ładunek cenny wioze (only przepisowe ;> )

EDIT: Mods wsadźcie to w dzialik zlotowy, bo Mały coś z rubryczką nie trafił

[ wiadomość edytowana przez: Solltys dnia 2006-05-11 09:08:33 ]

O 15 koncze prace na Okęciu więc ok 16 możemy gdzieś na wylocie się spotkać.

o 16 ruszam z Ursynowa. Proponuję spotkanie w jankach - pod Mc Donaldem( przy trasie Krakowskiej, przed Ikeą)
Mam nadzieję, że dotrę tam koło 16:30

W razie czego jestem pod telefonem: 505 172 107

Ja ruszam wcześniej. Tak miedzy 12-14. A to dlatego, że ostatnio brutal jechał 1,5h krakowską w godzinach popołudniowych i byliśmy na party o 23.

Pod warunkiem oczywiście, że omegę zrobie . Jak nie to bedę musiał zasówać na zabranego Mam nadzieje, że znajdzie się w razie czego miejsce u kogoś

[ wiadomość edytowana przez: kuba dnia 2006-05-11 10:35:55 ]

Cytat:
2006-05-11 10:26:58, kuba pisze:
Ja ruszam wcześniej. Tak miedzy 12-14. A to dlatego, że ostatnio brutal jechał 1,5h krakowską w godzinach popołudniowych i byliśmy na party o 23. Pod warunkiem oczywiście, że omegę zrobie . Jak nie to bedę musiał zasówać na zabranego Mam nadzieje, że znajdzie się w razie czego miejsce u kogoś [ wiadomość edytowana przez: kuba dnia 2006-05-11 10:35:55 ]

No to moze ruszymy razem bo ja tez bede wczesniej jechal niz ostatnio
jak cos to mam wolne miejsce, wiec zapraszam na miejsce pilota

To może o 15 w makdonaldzie?

no ja raczej myslalem blizej 12 niz 15

Zatem indywidualnie jedziemy bo kazdy o innej porze kończy prace - ja bede na makdonaldzie o 15,30 +- 15 minut. Jak się komus uda to jedziemy razem a jak nie to spotkamy się na miejscu.

Cytat:
2006-05-11 09:57:44, Maly_1 pisze:
o 16 ruszam z Ursynowa. Proponuję spotkanie w jankach - pod Mc Donaldem( przy trasie Krakowskiej, przed Ikeą) Mam nadzieję, że dotrę tam koło 16:30 W razie czego jestem pod telefonem: 505 172 107

wyjezdżamy z Mokotowa ok 16.30, przy Mc Kaczce w Jankach mam nadzieje byc ok. 17-17.30. W dalszą drogę wyruszamy ok. 18

Ello
Ja ruszam z Żyrardowa ok 17:30 dołącza do mnie LUX11 i śmigamy na gierkówkę. Biorę CB więc możemy sie na trasie łapać do spotkania

[ wiadomość edytowana przez: arvax dnia 2006-05-12 15:42:40 ]

Cholr... przegapilem info o party !!! Jak to mozliwe :/ Znowu bym zgubil antene

PSTRYK

Gudzy, nie zgubiłbys anteny bo jechaliśmy troszke wolniej niz ostatnio.

pzdr.

Wielkie dzięki za podróż na miejsce imprezowania: Małemu, Luxowi i Gumbasowi. Natomiast za powrót Kubie, Małemu i Brutalowi.
Wielkie dzięki za udaną, spokojną i bezpieczną podróż.