Dowóz części na zlot

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jeżeli ktoś popszukuje lub chce jakąś część do swojej Łady, to niech da mi znać. ja napisze w jakiej jest cenie i moge przywiez na zlot.

Super!
ja np. potrzebowałbym łożysko oporowe do sprzęgła (nowy typ) ile to u Ciebie kosztuje???Napisz jak możesz
Paweł

polen!
fajnie, że pytasz może weźmiesz przeguby ze 2 sztuki i to poważnie pisze . u mnie jeden puka i jak się ukręci to lipa będzie, a wiem, że nie tylko u mnie tak jest

hehe racja Lewy !
U mnie to samo ,ale przed zlotem juz nie wymienię((
Mam tylkoi nadzieję,że na zlocie się nie rozlecą:

Mi przywież Polen ten plastik do tylnej lampy,do mocowania żarówki o którym już Ci wspominałem.
Też bym chętnie zamówił sobie przeguby i amortyzator ale jestem spłukany na maxa.

Polen żarty żartami, ale jak masz możliwość to weź przegub awaryjnie, ja wezmę klucze

Łożysko oporowe do sprzęgła nowego typu mam po 35zl,a przegub po 122zl( przegub, nakrętka, guma, 2 opaski), sam z nakrętką kosztuje 110zl.

polen a może masz do nivy sprężyny tył wzmocnione ....znaczy z czarnym paskiem ???
jak masz to ile za 2 razem z gumami.....

moge zalatwic ale dopiero po zlocie razem by bylo kolo 120zl.

pogadamy na zlocie

Pod l aczam si e pod ten temat bo chodzi o to , ze mog e przywieźć ze sklepu MOTOLADA kRakowie : bia le klosze do migaczy,bia le kierunki boczne do samary. Spotka lem wła śnie włściciela stego sklepu.Są chętni??

Jezeli kto chce cos z akcesorii tunningowych albo z czesci zamiennych to niech da znac, moge przywiesc na zlot do Sulejowa.bo bede tam na 100%

interesuje mnie kieszeń na drzwi z mocowaniem głośnika, o ile da siętam zamontować głośniki 13cm, mocowana jest na oryginalne uchwyty i nie kosztuje za wiele
dodam że nawet para mnie interesuje...

Polen, tak jak obiecalem, odpoiwadam: z kierownicy na razie nici. Niestety mam pilniejsze wydatki. Wybacz, ze zawracalem Ci glowe.
ALe na 2 korbki okien metalowe to bym reflektowal, o ile take masz (cos mi sie chyba o uszy obilo) - do 2107. Ile to by kosztowalo?

O widzę, że post odgrzany
Polen jak masz to poproszę o zabranie 2 korbek metalowych do samary i jakbyś miał to poszukuje kieszeni drzwi pasażera do 2109(oryginalnej -bez miejsc na głośniki-szarej lub czarnej).

ps. Dla spokojności weź przeguby
może teraz się przydadzą

Może wezne na zlot blachę pod silnik i te sprężyny sportowe Ventury - mam też cztery felgi do samary. Na zlocie - Zrobie SPECJALNĄ PROMOCJĘ
Paweł

korbki metalowe sa do samary i do lady napet powinny podejsc do nivy - 10zl szt.
jezeli chodzi o kieszenie boczne do samary to sa po 65zl kpl.i wchodzia tam glosniki o srednicy 13cm.

65 pln za parę, to ja poproszę. z głośnikami podjadęto od razu zamontuję

Cytat:
2003-08-27 20:44:25, polen pisze:
korbki metalowe sa do samary i do lady napet powinny podejsc do nivy - 10zl szt.
jezeli chodzi o kieszenie boczne do samary to sa po 65zl kpl.i wchodzia tam glosniki o srednicy 13cm.

sorry, nie kumam. To pasuja te korbki do 2107????
jesli tak, to dwie poprosze.

Znam te metalowe korbki. To sa korbki z samary, ale podchodza do 2107.