MotoNews.pl

Chwale sie i pytam ;)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam kupilem i juz zalozylem dzis nowe felasie - cudne!!! co Wy na to?? Zdjecia w profilu bo nie wiem jak tu sie wstawia moglby mi ktos przy okazji podpowiedziec?

I teraz pytanko. Sa to 15tki na 205/50. Dwie oponki trzeba wymienic bo sa mocno zuzyte. Myslalem o 195/50 ale moze 195/55? Kierownica troche ciezej chodzi teraz. Co wiecej od jakiegos czasu jeszcze na zimowkach 185/60/14 przy skrecaniu slychac dziwne dzwieki jakby trzeszczenie i chrobotanie. Wiem ze mi troche maglownica "puchnie" wiec pewnie od tego. Czy przy 205tki moga spowodowac szybszy koniec maglownicy (obciazenie itp)??

Wstawianie fotek. https://imageshack.us/
Następnie klikamy na przęglądaj,wybieramy zdjęcie z dysku do załadowania i klikamy na Host it. Kopiujemy link z Thumbnail for forums (1) i wklejamy go na forum. Otrzymamy wtedy miniaturke zdjecia na forum,a po kliknieciu na nia zostaniemy przeniesieni do duzego zdjecia.

Ładne

Czy to jest BP na tarchominie, bodajże na Modlińskiej??

Cytat:
2006-05-12 22:54:53, kainek pisze:
Wstawianie fotek. https://imageshack.us/ Następnie klikamy na przęglądaj,wybieramy zdjęcie z dysku do załadowania i klikamy na Host it. Kopiujemy link z Thumbnail for forums (1) i wklejamy go na forum. Otrzymamy wtedy miniaturke zdjecia na forum,a po kliknieciu na nia zostaniemy przeniesieni do duzego zdjecia.

oki dzieks

195/55 jak dla mnie jest ok
A trzeszczenie to pewnie sworzen kulowy wachacza.

Cytat:
2006-05-12 22:57:55, Snale pisze:
Ładne Czy to jest BP na tarchominie, bodajże na Modlińskiej??

na Goclawiu

[IMG]http://img60.imageshack.us/img60/2049/fordzik20po.th.jpg">[/IMG]

sprawdzam jak mi wychodzi wklejenie zdjec

calkiem ladne!! a opony tylko 195/50/15!! i tak jak dla mnie takie sie wydaja baloniaste ja chce u siebie z przodu zalozyc 195/45/15

Cytat:
2006-05-12 23:03:51, Spanian pisze:
[IMG]http://img60.imageshack.us/img60/2049/fordzik20po.th.jpg">[/IMG] sprawdzam jak mi wychodzi wklejenie zdjec

ale jek chcesz wlozyc miniaturke to ten link wklejasz jako sam tekst!! nie klikaj na "obrazek"!! jak chcesz wykorzystac "obrazek" to musisz wkleic ten link na samym dole co ci wychodzi tam...

Cytat:
2006-05-12 23:04:55, Spanian pisze:

no i gra

juz kumam ze zdjeciemi

Ja mysle o mniejszych na przod poniewaz te z tylu sa naprawde w idealnym stanie jak na czteroletnie . Przod to masakra ze 2 mm tak wiec w przyszlym tygodniu jade kupic jakies nowe i wlasnie sie zastanawiam czy nie wrzucic 195tek. Nie bedzie chyba odczuwalna roznica jesli z tylu beda 205tki a z przodu 195tki nie??

Skad ja znam te felgi Bałdzo ładne ... a opony TYLKO 195/50

Tylko te przyklejki na zderzakach ...

też jeżdżę na 205/50/15 i niższych nie założę wymieniłem już większość zawiasu w moim autku ale przekładnia jeszcze daje radę (nie mam wspomagania)........................faajne felgi...AEZ Icon 5???

aha i ja też chcę 195 z przodu....może w koleinach będzie lepiej

Cytat:
2006-05-12 23:09:25, NoSeK pisze:

Skad ja znam te felgi Bałdzo ładne ... a opony TYLKO 195/50 ......

No właśnie tak coś NoSkowiem zaleciało.... .....znaczy pierwsze co mi od razu przyszło na myśl...... jak zobaczyłem nowy nabytek kolegi Spaniana...

No nie przeginajcie z tymi koleinami, mam 225 w Pasku i naprawde nie jest zle ...

Co nie zmienia faktu ze zmiana wielkosci kola na skutek zalozenia niestandartowo duzych kol jest niezdrowa ...

Cytat:
2006-05-12 23:09:25, NoSeK pisze:
Skad ja znam te felgi Bałdzo ładne ... a opony TYLKO 195/50 Tylko te przyklejki na zderzakach ...

hehehe jeszcze po ojcu bal sie kobiet parkujacych pod supermarketami ale mam zamiar je zdjac i przy okazji pozdejmuje listwy boczne i zaloze pomalowane na kolor nadwozia, a w przyszlym togodniu zabieram sie tez za audio

Cytat:
2006-05-12 23:12:02, masterostry pisze:
też jeżdżę na 205/50/15 i niższych nie założę wymieniłem już większość zawiasu w moim autku ale przekładnia jeszcze daje radę (nie mam wspomagania)........................faajne felgi...AEZ Icon 5??? aha i ja też chcę 195 z przodu....może w koleinach będzie lepiej

chyba tak AEZ na bank a reszty nie wiem