Ile mozna dostac za samarke??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam i o porade pytam Jak myslicie ile mozna dostac za samarke w bdb stanie która nie wymaga żadnego wkładu finansowego, ma zdrowa blache i silnik no i ma gaz? Myslicie ze z 2tys mógłbym dostac? pozdrawiam (moze bede sprzedawal, musze tylko poczekac na wyniki z matury )

[ wiadomość edytowana przez: dcnt dnia 2006-05-13 19:09:29 ]
[ powód edycji: literowka w tytule ]

100-1500 zależy który rok

-----------------
Dawniej najszybsza Łada w klubie i prawdopodobnie najlepsza Łada na świecie.

rok 91

hmmm... no tak z półtora... może w zawiasach...

no bardzo przepraszam, ale tak utrzymana samarcia jest BEZCENNA

no ja wiem, to wsumie wiecej w nia wlozylem ale jakbym chcial co innego to musze ja sprzedac :/ a chcialbym BMW3 ta ttroszke starsza, wiecie ktora nie

No to u nas poparcia dla takiej akcji to na pewno nie uzyskasz

Cytat:
2006-05-14 22:19:14, andrzej_krakow pisze:
No to u nas poparcia dla takiej akcji to na pewno nie uzyskasz

no właśnie...!!!

no nie dziwie sie, ale wiecie jak to jest zreszta pewnie i tak dalej bede jezdzil lada i tyle z tego bedzie

Cytat:
2006-05-13 20:07:06, Weider pisze:
no ja wiem, to wsumie wiecej w nia wlozylem ale jakbym chcial co innego to musze ja sprzedac :/ a chcialbym BMW3 ta ttroszke starsza, wiecie ktora nie

nie stac cie na to... nie na kupno a na utrzymanie.. to sie bardziej sypie niz 2107 przemysl to

myslisz ze sie tak sypie? i czesci pewnie w ciul drogie, powiem wam tak, podoba mi sie ta BM-ka ale moja łada ma jeden plus, nie jest to moze cudo techniki, ale jezdze nia prawie za darmo za 20zl zrobie 100km albo i wiecej, a jak sie cos spieprzy to przewaznie wystarczy do 50zl i wszystko chodzi jak powinno, ale meczy mnie tez to ze po kazdej zimie trza robic jakies poprawki i czyszczonka rdzy, no i ze brakuje jej troche mocy

Kupuj bmw i sie nie zastanawiaj. Łady są dla fanatyków i żadnych racjonalnych powodów żeby nimi jezdzić nie ma. BMW napewno nie będzie droższy w utrzymaniu niż łada bo nie będzie się psuć poprostu jak ruskie g... Ja łady nie sprzedam ale bmw siodemeczka mi się marzy.

mnie tez sie 7mka marzy nawet ta starsza ale jeszcze tak jak powiedzialem MARZY MI SIE

Ja proponuje trzy garstki z nikąd i gratisowo dresik z trzema paskami

zastanów sie dobrze?????????????????????????????????????????

Pytanie jedno: ile lat ma lada, ile beta.
Jesli beema ma 2 czy 4 lata, noo to faktycznie ma sens zamiana.
ale jesli zmienisz lade na 20-letniego strucla - to w czym on lepszy? Ze niby sie nie psuje? oo, moze. ale jak juz sie cos zwali, to wydasz tyle, ze ze 3 lady bys kupil

nie mowiac o nowej becie, gdzie za sam przeglad masz samare w dobrym stanie.
zamiana ma sens, kiedy przechodzisz na auto WYRAZNIE lepsze, ale nie pozornie lepsze, bo "lepszej" marki....

Cytat:
2006-05-14 22:55:04, janisz pisze:
Kupuj bmw i sie nie zastanawiaj. Łady są dla fanatyków i żadnych racjonalnych powodów żeby nimi jezdzić nie ma. BMW napewno nie będzie droższy w utrzymaniu niż łada bo nie będzie się psuć poprostu jak ruskie g... Ja łady nie sprzedam ale bmw siodemeczka mi się marzy.

Janisz, ja akurat się z toba wogóle nie zgodzę. To fakt że Łada to auto dla fanatyków i samego mnie nieraz do takiego szału doprowadza że chce sie jej czasami pozbyc w diabły, zwłaszcza jak po raz kolejny sypia sie te same, dopiero co wymieniane rzeczy. I tez wtedy myśle o jakimś zachodnim wozidełku. Ale w żadnym wypadku nie BMW!!!!! Przeciez 90% Beemek na polskim rynku, zwłaszcza starszych i tanszych to wytłuczone na maxa przez młodzież ze "sportowymi" ambicjami padliny, sprzedawane jak na naprawy i części kasy zaczyna brakowac. Ewentualnie po dzwonach zostawiające 4 ślady.
Tak że inne auto - owszem, czemu nie, potrafię to zrozumieć, ale nigdy BMW ani VW Golf (ten sam powód co w przypadku Beemek).

Czemu myślicie że betkami same drechy jeżdża? Teraz stare luksusowe samochody są na tyle tanie że wiecej osób może pozwolić sobie na nie.
Marzy mi się samochód duzy, wygodny, bezawaryjny i który nie traci rocznie 5kg blachy za sprawą rdzy. Do którego wsiadam, przekrecam kluczyk i jade w trase 5tys km bez problemów. Do którego wsiadam w skwar, włączam klime i moge w bluzie jechac a do którego wsiadam w zimie a za sprawa webasto od razu moge w podkoszulku jechac. Takiego w ktory wpierdzieli sie 5 osob i każdemu będzie wygodnie. Takiego w którego nie będzie szkoda ładować jego równowartosci co rok.
Łady są coraz starsze i utrzymanie takiej 15letniej jest droższe niż 20letniego bmw, merca czy czegokolwiek innego nawet z niższej pólki typu audi 80 czy mazda 626 z okolic 90r.
Dla mnie ktoś kto używa ruskiego złomu do jazdy na codzień jest poprostu nierozsądny. No jeszcze te nowsze samary to ujdą ale klasykiem to niewarto.
Ale może tylko pierdziele głupoty i sam się przekonam jak spełnie swoje marzenie i kupie to: BMW 730i z GAZEM

no co do utrzymania to bgym nie powiedzial wystarczy porownac ceny czesci nowych a pozatym ja mam 17 letnia lade z powodu rdzy chcialem sie jej pozbyc ale blacharz zrobi mi progi podloge i 2 nadkola za 1000 zl wiec to nie tak wiele pozatym wymieniam czesci na nowe , i w czasie jazdy jeszcze mnei nie zawiodla choc jezdze dopiero rok , nie mowiac jak sprawdza sie na gorszych drogach czy wrecz w terenie oczywiscie bez przesady

Cytat:
Marzy mi się samochód duzy, wygodny, bezawaryjny i który nie traci rocznie 5kg blachy za sprawą rdzy. Do którego wsiadam, przekrecam kluczyk i jade w trase 5tys km bez problemów.

Kup PUGA
tanszy w zakupie i utrzymaniu, a nie ma wad BMW

ja wam powiem tak moj tata ma toyote camry z 92roku, samochod jak dzwon ma prawie 300000km a jeszcze nic sie nie popsulo, zero rdzy zero niczego, jedynkie gumki w zawieszeniu sie wybijaja, no ale czesci do takiej camry sa drogie, wydech ma jeszcze od nowosci i jes w stanie bdb, takze nie oszukujmy sie ale marka robi swoje.

A tak pozatym to co wy byscie kupili tak do 5tys jesli nie bmw?