Moja "ukochana" essinka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Uzupełniłem profil o fotki czekam na opinie. pozdrawiam DZIN

zdjecie butli mogles sobie darowac

o cholera LPG tuning, taka butle to mój ojciec miał w trucku

nakładki na pedały
nakładka na kierownicę

....a ta butla to nie lpg tylko n2o

Do butli włazi 47l gazu mimo tego bardzo czesto jestem na stacji.Robie dziennie jakies 130km wiec OSCARA dla tego co gaz wymyslił bo inaczej poszedł bym z torbami jezdzac na benzynce

parara . . blad . .

[ wiadomość edytowana przez: taxi dnia 2006-05-13 19:19:02 ]

przeciez nie napisał ze codziennie tankuje tylko ze bardzo czesto jest na stacji.

w miescie spalanie to okolo 10l na trasie z pełną butla zrobiłem 500km

dziennie wożac 4 osoby z pelnym bagaznikiem spala mi okolo 10l a u ciebie 16l,coś mi sie nie podoba nie slyszalem by komus essie palim 16L

Cytat:
2006-05-13 19:22:29, DZIN pisze:
dziennie wożac 4 osoby z pelnym bagaznikiem spala mi okolo 10l a u ciebie 16l,coś mi sie nie podoba nie slyszalem by komus essie palim 16L

Nie no. . jak 4 osoby to spalanie wydaje mi sie w miare znosne dla portfela
A moj Rydwan Asterix'a pali az tyle bo po 1. ma instalke bez kompa, a po 2. to 2.0 . . wiec gardziel ma spory, a pedal chetnie sie wciska

..... podobno rsy biorą tyle gazu (16l)

niop, jeżdziłem asterixem (1) combi 2.0 buta to to miało, ale podczas sprintu spod świateł komp pokazywał do 38l chwilowego spalania
....no ale tamten nie był zagazowany

no chyba ze tak ja preferuje jazde "oszczedna" na GAZIE czasem tylko IDE NA CAŁOŚĆ i robie jazde "drogą" na benzynie wyciskam z essinki siodme poty by nie zapomnial ze jest FORDEM

Essi został stworzony do picia i nigdy nie zapomni że jest fordem Mój lubi jak go depczę, w końcu 16V lubi jazde na wysokich obrotach.

Cytat:
2006-05-13 19:28:28, masterostry pisze:
..... podobno rsy biorą tyle gazu (16l) niop, jeżdziłem asterixem (1) combi 2.0 buta to to miało, ale podczas sprintu spod świateł komp pokazywał do 38l chwilowego spalania ....no ale tamten nie był zagazowany

Master wtedy na butli ze zlotu wyszlo mi ok 11,5 l/100
a wczoraj tankowalem (jezdzilem tylko po mioescie) i wyszlo 13,4l/100 - oczywiscie RS 2000 LPG