Uwaga Rajd Studnecki i spotkanie grupy ślaskiej 26.04

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jesli jeszcze nie wiecie 26.04 (sobota) jest w Gliwicach VI Rajd Studencki. Dodatkowo przewidujemy mini spotkanie Grupy Slaskiej. W programie rajdu jest wiele nowosci i wypasione trasy (lotnisko i gielda). Kto juz kiedys tam byl to wie ze imprezka fajna. Wiecej szczegolow na http://www.sekcja-rajdowa.prv.pl

dzisiaj tam jechalem, nie wiem jakie czasy, jednak i tak nie bylo zle , niestety musialem jechac saabem i do tego automatem. w sumie nie bylo tragicznie jednak kompletny brak rekawa odbil sie na pierwszej probie tym ze nie moglem jednego z nawrotow pokonac bez cofania. a mialem jechac tylko na ogladarke ...nastepnym razem pojeda juz fiaciorem, wtedy bedzie ogien!

Cytat:
2003-04-26 18:05:46, Walezy pisze:
dzisiaj tam jechalem, nie wiem jakie czasy, jednak i tak nie bylo zle , niestety musialem jechac saabem i do tego automatem. w sumie nie bylo tragicznie jednak kompletny brak rekawa odbil sie na pierwszej probie tym ze nie moglem jednego z nawrotow pokonac bez cofania. a mialem jechac tylko na ogladarke ...nastepnym razem pojeda juz fiaciorem, wtedy bedzie ogien!

[b] Widziałem Cię jak badałeś próbę pod OSIR - em, a że odległość była duża to pytałem kumpla czy to ty czy nie, stwierdził że nie, ale ja i tak zostałem przy swoim zdaniu . I wiedziałem że miałem rację ...

P.S. Co do tego rękawa to rzeczywiście była porażka, zastanawiałem się co z tym saabem jest nie tak . To było turbo ?

Pozdrawiam[b]

No ja tez widzialem szalejacego saaba. Niezle poginal. Nawetl Renie Alpine wzial. Moze nastepnym razem bedzie lepiej.

nie bedzie nastepnego razu, to byl pojedynczy taki wystep. nastepnym razem pojade lancia lub fiatem. ten saabik ma tylko 2.0 i do tego jest niesamowicie zmulony automatem. mimo wszystko podobalo mi sie.jak byla za goraca atmosfera to wlaczalem klime

Cytat:
2003-04-27 20:08:09, Walezy pisze:
nie bedzie nastepnego razu, to byl pojedynczy taki wystep. nastepnym razem pojade lancia lub fiatem. ten saabik ma tylko 2.0 i do tego jest niesamowicie zmulony automatem. mimo wszystko podobalo mi sie.jak byla za goraca atmosfera to wlaczalem klime

No slyszalem ze bylo komfortowo jakas skorka, klima, automat...jeszcze mogles zapuscic audio i zimny łokiec za okno

Mam nadzieje ze w pazdzierniku juz fiata zobaczymy bo to mialem na mysli mowiac o nastepnym razie.

hehe Walezy wymiatal sam widzialem - a jakie bylo moje zdziwienie jak go zobaczylem na starcie w SAABIE powiem wam jeszcze smieszna sytacje Walezy mial kask na ktorym na dole byl bialy pasek i jak podjechal na mete to wyglodalo to jakby palil papierosa