MotoNews.pl

Katowice 6:00 ul.Rysia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Który z klubowiczów tam dzisiaj rano parkował niebieskim esperakiem z naklejką klubową na blendzie?? Byłem w szoku przejeżdżam tamtędy do pracy od czasu do czasu ale pierwszy raz zauważyłem , muszę w końcu swoją nakleić ale jakoś brak sposobności

GG

JESTEM W SZOKU!!...toż NAKLEJECZKA działa jak magiczna różdżka!!... na Ryśka stoję moim Esperaczkiem prawie codziennie od lipca 1999r. i dzisiaj zostałem zauważony!!?...i tak jestem dumny i jest mi naprawdę bardzo,bardzo przyjemnie POZDRAWIAM SERDECZNIE!!

No to już teraz wiem Bogdan o ile się nie mylę to zawsze miałeś na tylnej szybie taką duuuużą naklejkę ELEKTRO..... cóś prawda ?? Co przejeżdżałem przypominałem sobie żeby wydrukować i wetknąć Ci za wycieraczkę ulotkę klubową ale nigdy tego nie zrealizowałem, teraz przynajmniej wiem że nie trzeba było

GG

Tak jest! to dokładnie ja....więc jednak się "utrwaliłem"... tylko jak nakleiłem znacznik klubu to te "Elektronarzędzia" na szybie tak mi wstręciły, że zdarłem natychmiast!....nie ma co autko wygląda zdecydowanie lepiej...tyle, że tamta reklama to niejako mój firmowy "obowiązek". Trochę pojeżdżę takim pieknym "czarnuchem", a potem zamówię bardziej dyskretne "Elektro..." w takim półmatowym srebrze jak ESPERO.OF.PL. He he he...z tą ulotką to faktycznie...pewnie ja też gdybym Cię zobaczył to bym wetknąłem Ci papiera ....Naklejeczka klubowa to był Bardzo Dobry pomysł !! Pozdrowionka z....Katowic!