Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Grzegorz TOYOTA Corolla E16 Katowice | 2003-04-23 07:09:17 Który z klubowiczów tam dzisiaj rano parkował niebieskim esperakiem z naklejką klubową na blendzie?? Byłem w szoku ![]() ![]() ![]() |
![]() bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2003-04-23 16:01:45 JESTEM W SZOKU!!...toż NAKLEJECZKA działa jak magiczna różdżka!!... na Ryśka stoję moim Esperaczkiem prawie codziennie od lipca 1999r. i dzisiaj zostałem zauważony!!?...i tak jestem dumny i jest mi naprawdę bardzo,bardzo przyjemnie ![]() ![]() |
Grzegorz TOYOTA Corolla E16 Katowice | 2003-04-24 06:53:41 No to już teraz wiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2003-04-24 08:56:36 Tak jest! to dokładnie ja....więc jednak się "utrwaliłem"... tylko jak nakleiłem znacznik klubu to te "Elektronarzędzia" na szybie tak mi wstręciły, że zdarłem natychmiast!....nie ma co autko wygląda zdecydowanie lepiej...tyle, że tamta reklama to niejako mój firmowy "obowiązek". Trochę pojeżdżę takim pieknym "czarnuchem", a potem zamówię bardziej dyskretne "Elektro..." w takim półmatowym srebrze jak ESPERO.OF.PL. He he he...z tą ulotką to faktycznie...pewnie ja też gdybym Cię zobaczył to bym wetknąłem Ci papiera ![]() |