| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
krzychoo2 Omega B Gliwice | 2006-05-18 12:15:25 Witaj
Ja do klimy użyłem środek z Martyną W. ładnie pachnie nawet.
Przy zakupie środka zwróć uwagę na to, żeby miała właściwości nie tylko bakterio-bójcze, ale też grzybo-bójcze. |
majkel-europe Opel Omega B Caravan Sanok | 2006-05-18 14:30:05 Ja osobiście kupiłem sobie odgrzybiacz do klimatyzacji. Niemieckiej firmy BeLock - KLIMA-ANLAGEN-REINIGER
Opakowanie zawiera 400ml i wystarcza na 2-3 uzycia. W zestawie jest wezyk długości 50 cm który można sobie jedynie w dupe wsadzić bo nie przechodzi za łopatki wentylatora od nawiewu wiec samemu musiałem wykonać dłuższy. Moje wrazenia pozytywne. Nawet ładnie pachnie (zapach porównywalny do zapachu auta prosto z salonu-taka chemiczna nowość). Chyba spełnia swoje zadanie bo zapach"mokrej ścierki" jest niewyczuwalny a i juz wywietrzył sie zapach odgrzybiacza. Tak wiec obecnie mam bezzapachowy zapach z nawiewu... hehe |
kusy Czarna Bestia B Ostrołęka | 2006-05-18 22:05:09 Mokra ścierka - dobrze ujęte. Mam taki zapaszek w momencie wyłączenia klimatyzacji, przez ok dwie minuty a potem spokój. To mówicie, że jest na to sposób . Gdzie zadobyć taki gadżet do odgrzybienia tego ustrojstwa? I w jakich to cenach się spotyka?
-------------------------------------------- Bo jak nie wiem co robić, to robię to!!! |
krzychoo2 Omega B Gliwice | 2006-05-19 10:33:03 ja kupiłem w REALu
Możesz kupić też na stacji benzynowej koszt o ile dobrze pamiętam to ok 30pln. |