Baba w klubie? czy to możliwe?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich zrzeszonych i odwiedzającyhc tą stronę pierwszy raz......no cóż.....jestem babą z krwi i kości ale nie oznacza to, że mam blade pojęcie jeśli chodzi o mojego małego bzyczka i dobrą jazdę.....poza tym wbrew pozorom wiem i potrafię trochę więcej niż tylko uzupełnić wodę w pojemniku do spryskiwania szyb....
...nie oznacza to oczywiście, że rozbiore silnik na części.....tzn. to akurat pewnie poszło by mi lekko ale ze złożeniem byłby mały problem......
Niemniej jednak mam nadzieję, że mały rodzynek w klubie będzie miło przyjęty......tymczasem pozdrawiam wszystkich!!!! gorąco!!!]

Verip tak jakby Violett

Witam to bardzo miło widzieć kobietę w drużynie . Co do dłubania to chyba nie to liczy się najbardziej, po prostu trzeba kochać Fiaty. Pozdrowionka.

witam witam i pozdrawiam

Przywitam sie jak kiedyś witano sie na forum.tuning.info.pl niezaleznie czy byla to dziewczyna czy mezyczyzna
a więc Pokaż cycki

a tak poważnie to witaj na forum. Jakbys mogła pokazać zdjecia swojego maluszka. Przybywasz moze na zloty na pasie ?
pozdrawiam

witam

Witam forumowiczkę

ja również witam

ave, niestety rodzynkiem juz nie bedziesz

fajnie, super, dziewczyna i to jeszcze w krakowie może wreszcie Agata się nie będzie nudziła na zlotach!!

Ja rowniesz witam

witaj!

ps: ze tez nowych kolegow nie witamy tak chetnie...

Gorąco witam! Mcqueen jestem

ja rówież witam !!! nową klubowiczkę

Skoro wszyscy ladnie witaja nowa kolezanke to ja tez przywitam bardzo serdecznie!

witam świeżą klubowiczke

dziekujemy za pozdrowienia!!!

więcej takich rodzynków!!!!

[ wiadomość edytowana przez: Peeryt dnia 2003-04-23 16:15:13 ]

ja też witam

Witam koleżanke

Tak tak!! Ja też witam wsród swoich!! I życze powodzenia wśród "fiato maniaków". Pozdrawiam i do............zobaczenia Papa

The Fiat & The Pantoflarze

Komedie robicie... jakby baba byla jakims cudem a to wbrew pozorom tez czlowiek !!!

Witaj i sie rozgość zawsze mamy coś na gorąco