| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
power1 126p Jawor | 2003-04-23 10:42:07 Mam pytanko cieknie mi olej z dołu silnika (u góry jest suchutko) skąd on może walić ?? |
Abdull F&F Sympatyk 126p Bielsko - Biała | 2003-04-23 14:33:20 Sprawdź też koło bagnetu i czujnika ciśnienia. Mi wali spod czujnika jak cholera |
NAZIK F&F Sympatyk Clio 16s Kraków | 2003-04-23 16:09:58 mnie waliło z aparatu zapłonowego przez taką dziurke w jego dnie
to nie spodobało sie panu skur... niebieskiemu w modnej ostatnio jaskrawej kamizelce z napisem POLICJA czy jakoś tak i zabrał mi za to dowodzik!! życze powodzenia w usuwaniu usterki, a jak coś to zalej drania gestszym olejem |
Lunatic F&F Sympatyk Fiat 125 Warszawa | 2003-04-23 16:24:53 mógł też się zużyć uszczelniacz wału korobowego, tylko że wtedy prawdopodobnie zarzucałoby olejem całą komorę silnika... |
simon_pg F&F Sympatyk Audi V8 4.2 Quattro ... Gdańsk | 2003-04-23 17:08:34 Wczoraj oglądałem silniczek (maluch) kojego kumpla. Nie martw sie nie jest źle!! Kumpel dolewa średnio 1l oleju na 15 km. Mówie całkiem poważnie. A cieknie z każdego możliwego miejsca!! A u Ciebie może ciec tak jak już powiedziano i jeszcze dodatkowo simering pomiędzy kolem pasowym a obudową wałka rozrządu oraz simering na wale korbowym od strony koła zamachowego. A co do aparatu zapłonowego to poprostu go rozebrać i uszczelnić jeśli wogóle warto (luzy). Peeryt!! Jak mogłeś oddać tak ważny dokument.Trzeba było zajżeć pod "ich" maskę i zobaczyć czy maja lepszy porządek!!!! Jeśli nie to niech sie odwalą!! Pozdrawiam i .......miłej pracy. |