Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() CzaRny3000 seria :) POZNAN | 2003-04-23 17:24:18 I tak ma dzialac ![]() pozdr |
![]() ROBERTHO LOB WETERAN 2xV6 K C H | 2003-04-24 00:10:06 Też z tym walczyłem . Jestem pewien , że to ta płytka , u mnie do niej wchodzi 5 kabli . A mój problem to że szyby działają non stop (w każdej chwili można je otwierać , bez kluczyka , przy otwartych i zamknietych drzwiach .) i non stop działa podświetlenie klawiszy . Często pomaga wyjęcie np. na noc bezpieczników 19 , 20 , wtedy wszystko wraca do normy na jakiś czas.
Pozdr. |
![]() CzaRny3000 seria :) POZNAN | 2003-04-24 15:30:48 jeszcze raz:wylaczasz zaplon,wyjmujesz kluczyk ze stacyjki nie otwierasz drzwi szyby dzialaja.otworzysz drzwi szyby dzialaja.zamkniesz drzwi (bez kluczyka w stacyjce) szyby nie dzialaja.znowu otwierasz drzwi kierowcy szyby dzialaja.i tak ma byc!!!!!!!!!!!takie rozwiazanie jest na przyklad w BMW,MERCEDESIE,AUDI i dziala na identycznej zasadzie!!!!!!
tak jak wspominalem bardzo dobre rozwiazanie. acha ten caly balagan(elektr szyby) nie zachowuje sie tak przy zapalonym oswietleniu wnetrza. pozdr |
![]() totr V8/C200 łódż/belfast | 2003-04-24 19:22:45 strasznie namotaliście z tymi szybami ale jeżeli dobrze zrozumiałem to działają one tylko przy otwartych drzwiach????
jeżeli tak jest to po prostu nie ma masy stałej i przy otworzeniu drzwi układ pobiera ją z włącznika drzwiowego. ![]() |
![]() totr V8/C200 łódż/belfast | 2003-04-25 23:39:41 dziękuję !!!!!!!! i czekam na dalsze konkluzje odnośnie szybek.
w czasach gdy miałem Omę A sam montowałem elektr. szybki i stąd moje spostrzeżenie. pozd. ![]() |
![]() davo76 Omega 3000 / Eur ... Chelmek | 2005-09-19 17:50:57 Ja tez mysle ze ta plytka za wszystko odpowiada,kiedys w omie jak mi padly szyby to gosc mi zlutowal dwa z pieciu kabelkow na wejsciu(niestety nie pamietam ktore) i szyby dzialaly tylko na przekreconym zaplonie teraz mam senatora i ktos juz cos grzebal bo dzialaja zawsze i swieca sie diody caly czas... |