MonsteRooS" Garage

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wybaczcie ze nie bede pisal od nowa ale dam link do tematu....;] PTK oprucz tego zaadoptowalem okragle zegary z nowszego Poloneza... a teraz sie bawie z podswietlanymi wlacznikami ...

Fajnie wyglądasz z tą szlifierką kątową

Hehe aż przypomniały mi sie stare czasy gdy z kumplami grzebaliśmy przy poldzie, no ale było minęło a ten temat może być dobrym podręcznikiem jak ot zrobić pozdrawiam

Cytat:
2006-05-20 07:48:37, storm pisze:
Fajnie wyglądasz z tą szlifierką kątową

heheh dzieki.. ze szlifierka to bylo tylko do zdj bo qumpel ktory sie juz tym bawil wczesniej u mnie cial ale szlifierka w dloniach byla zeby nie bylo

No nieźle.
Zegary całkiem ciekawe...

dzieki.. juz niedlugo chyba pojdo na sprzedaz bo juz mam kupione i przerobione inne.. a gdzies tu na forum jest jak robilem te biale ;]

pora teraz zmienic podszybie na plastykowe widze ze masz mr91 a wiec jak masz wąską os to wymienic na szeroką

Cytat:
2006-05-23 10:39:50, szmyk pisze:
pora teraz zmienic podszybie na plastykowe widze ze masz mr91 a wiec jak masz wąską os to wymienic na szeroką

wszysto z czasem ( a wlasciwie z pieniedzmi) podszybie z wycieraczkami juz nei dlugo most tez.. tylko mysle czy kupic jescze z tarczami czy zmienic hamulce na lucasa od razu...