Glosniki na polke do trabanta:D

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich,

Sytuacja wyglada nastepujaco, nabylem okazyjnie od znajomego wzmacniacz Blaupunkt GTA 400, 4x45W, zamierzam do niego podlaczyc glosniki (az dziwne;p). Jedynym miejscem, w ktorym moge je zamontowac jest tylnia polka mojego Trabanta 1.1, moj budzet nie wyglada imponujaco, ale potrzebuje jakies 2 glosniki do 200zl, zeby mi to w miare fajnie pogralo i zebym nie musial ciagle slyszec, ze mi cos stuka czekam na wszelkie sugestie

jakies basowe.... a na przodzie cos masz??

no wlasnie nic nie mam, ale teoretycznie kazdy zestaw do 200zl by mi pasowal, chociaz znajomy mi doradzal jakies dwa jajka na polke wlasnie, bo z przodu nawet zbytnio nie mam miejsca zeby cos zamontowac;p

Zawsze mozna zrobic dystanse z mdf-u Jezdzisz trabancikiem wiec napewno masz zdolnosci manualne no bo wiadomo... przy takim samochodzie trzeba non stop dłubac wiec ze zrobieniem pierscieni nie bedziesz miał problemu wtedy wsadzic dobry zestawik do przodu, wygłuszyc drzwi i bedzie bajka... Bo z tyłu ta półeczka nie jezt zbyt dobra do obsadzenia w nich głosnikow Czeka cie tez rzeźba podczas wykonywania tylnej połki to moim zdaniem lepiej poswiecic ten czas na wsadzenie głosnikow do przodu

hehe, no nie da sie przy nim nudzic dystanse sa do zrobienia, sadze, ze bez wiekszych problemow, tylko w takim ukladzie moze zaproponowalbys jakies konkretne glosniki, nad ktorymi moglbym sie zastanowic, bo w tym polu nie mam zadnego doswiadczenia

do ceny 200zł bedzie ciezko... za 250 mozna kupic juz sinuslive i one naprawde przyjemnie graja

teges przeciez trampcio jest plastykowy sztywny plastik nie powinien wpadac w rez. DD