MotoNews.pl

Siatka na grill

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, czy próbował ktoś zastąpić oryginalnego grilla w naszych pięknych autkach, siatką (do stylizacji) "tuningową" np taką z allegro. Czy to fajnie wygląda na essie? Interesuje mnie zwłaszcza wypowiedź posiadaczy MKVII.

Cuś takiego ma kolega darasb ;]

[ wiadomość edytowana przez: Duchu dnia 2006-05-23 21:37:52 ]

Hehe ja mam coś takiego Kupiłem jakiś czas temu siatkę aluminiową z allegro.pl wyciąłem z drewna kontur wlotu powietrza i dorobiłem "siatkowy grill" wygląda to jako tako :] nie jestem zadowolony z efektu do końca gdyż mój szablon był trochę za duży i musiałem później doginać siatke poprostu nie miałem zbyt dużo narzędzi a na efekt nie chciałem długo czekać, bo się niecierpliwiłem i dlatego tak to wyszło :] zdjęcie Ci później podeśle, bo teraz pada i jakoś nie chce mi się dupy na dwór ruszać

ja tez zalozylem siatke zamiast normalnego grilla.. w sumie fajnie i ladnie tylko jedno "ale" strasznie duzo owadow "wbija" sie w nia na starej nie bylo tak widac. aha jak jzu montujesz siatke na jednym wlocie to zaloz na wsyztskich - wtedy wogole jest slicznie tak jest przynajmniej u mnie

Mam troche innego grila ale fotki chętnie bym olookał jak wam to wyszło.
Pzdr.

Najlepszym rozwiązaniem jest nie zwykła siatka, ale cały grill z siatką wewnątrz (metalowa obramówka). Jeśli wiesz co to jest KAMEI, to wiesz o czym mówię. Mam coś takiego u siebie

Kup grila do GHIA (chrom) wywal znaczek, zaklej, wyrownaj dziure po znaczku, wyszlifuj pomaluj czarnym, najlepiej proszkowo i zaloz na auto gwarantuje ze bedzie wygladalo super a do tego nie bedziesz mial problemow z doczyszczeniem tego.

osobiscie za siatkami nie przepadam, ale jak wolisz

klik

[ wiadomość edytowana przez: surec dnia 2006-05-24 15:56:30 ]

Surec a nie zauważyłem choć szukałem Widocznie nie dokładnie.

Co do grilla do GHIA to go mam od jakichś 3 lat, stymże znudził mi się.. ja kupiłem siateczke dzisiaj i właśnie wyciągnąłem owego grilla i na Niej zaginam, potem zamontuje na autko i pokaże jak to wyszło... (chce też zamontować zamiast tej kratki między halogenami i możliwe (jak starczy), że z tyłu na zderzaczku tez. Myśle nad kolorkiem jeszcze;]