| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Michal-500 Clio Sosnowiec | 2006-05-23 23:17:01 5. Instalacja do zasilania silnika poprzez Liquid Petroleum Gas - co czyni jazdę złomiakiem tańszą o około 50% |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2006-05-23 23:22:24 jeśli piłeś to juz nie pij... jeśli nie piłeś to się napij
Ad1. preparat ten w moim odczuciu G. daje Ad2. Szajs, miałem i 2 były wadliwe fabrycznie
Ad3. Nie sprawdzałem, ale cofapy tez dają radę
Ad4. mam zwykłe, ponadto troch pokomplikowałeś zdanie
zapomniałeś o drewnianych kołkach pod fotele, żeby się nie bujały... świetnie się to sprawdzało ....
jednak istanieje lepsze wyjście... wstawka foteli z vectry |
Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2006-05-24 13:49:34 - Kabel od odkurzacza w ilości 1mb zapewniający ciągłość działania systemu ABS
- skraplacz klimatyzacji pomagający nam utrzymać polski przemysł freoniarski - Końcówki wydechu (wg autorytatywnej opinii zlotowiczów z DJ'em na czele, nawet piotr'ek to przy mnie pikuś )
- strumienica zamiastkatalityczna |
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2006-05-24 13:52:02 zapomniałeś o lutownicy,cynie i izolacji ze względu na pękające przewody w tylnych drzwiach,
zapomniałeś o przewodzie od odkurzacza-stosowanego w celu reanimacji przewodów od ABS i sprawnym zamku w drzwiach kierowcy z powodu centalnego zamka o trwałości zbiżonej do wyrobów z biedrąki |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2006-05-24 13:56:23 dla mnie teraz relikwia jest moja lewa obudowa lusterka bo dzis wrocila od lakiernika - babka mi przyhaczyla to mialem darmowe malowanie
do tego zestaw imbusow bo bez imbusa 5 nie odkrece felg (nie zmienie kola), sruby dekielkow mam na imbusa wlasnie ![]() |
szandrzej KIA Cerato Mińsk Mazowiecki Wrocław | 2006-05-24 19:39:11 Dodam jeszcze śrubokręt, kable i coś co się podłącza do akumulatora(żeby prąd pożyczyć), aby w razie nie działania przycisków do el. szyb móc zamknąć szybę. |
Bartek1112 Mercedes A35 Warszawa | 2006-05-24 21:11:45 Wosk do karoseri, szampon i gąbka, czernidlo do opon i elementow plastikowych oraz plak do kokpitu |
DeeJay Klubowy Weteran ![]() Omega B 2.0 8V + Cal ... Łódź | 2006-05-24 22:34:02 Oraz słownik brzydkich wyrazów używany w przypadku jakiejkolwiek awarii |
sweeper23 espero 2.0 lpg Gdańsk | 2006-05-24 22:49:30 hahaha może nei tyle uzywanych w razie awarii, co jakiejkolwiek naprawy lub obsługi we własnoręcznie autoryzowanej stacji obsługi, a ja raczej używam mnogiej ilości epitetów na określenie cech fizycznych intelektualnych i drzewa geneologicznego koreańskich inżynierów, którzy projektowali to pudło ![]() |
![]() Maestro Klubowy Weteran Toyota Avensis Rzeszów | 2006-05-25 10:44:47 Ależ co Wy tu z jakimś Liquid Petroleum Gas czy innym brunoxem?
"Relikwie" - to są szczątki doczesne, czyli raczej powinni się tu wypowiedzieć byli posiadacze Espero, również ponowni posiadacze (hehe - tu się ja zaliczam). Krótko mówiąc - jak już Espera nie bedzie - co będziemy po nim jako świętość przechowywać. Ja po moim pierwszym egzemplarzu mam "kapustę". -- Wiesiek |
szandrzej KIA Cerato Mińsk Mazowiecki Wrocław | 2006-05-25 10:49:24
Też po moim egzemplarzu mam kapustę, a nawet dwie. Do tego fotel kierowcy(by go już nie było, ale kupiec dostał tyle gratów, że nie miał gdzie już tego zmieścić ) i parę plastików z wnętrza. |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2006-05-25 11:03:46 cholerka, czytam ten wątek już któryś dzień z koleji i jakoś nie mogę załapać "co autor miał na myśli"
O co Wam chodzi z tymi relikwiami? |