Silesia Tuning Show vol.1 - 11.06.2006r KATOWICE

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktos z Was wybiera się na tą oto imprezę
Silesia Tuning Show 11.06.2006 - odbędzie się zlot pojazdów tuningowanych pod znanym Centrum handlowym Silesia City Center w Katowicach, którego organizatorem jest strona FastCars.pl Zapowaida się ciekawie, ponieważ będzie wiele konkurencji, samochodów, oraz widzów. Przewidziane są dla zwycięzców nagrody, oraz upominki dla każdego uczestnika zlotu. Muzyka w Stylu RAP i Techno, będzie nam towarzyszyła na zlocie przez cały czas, dzięki DJ'owi.

Plan Imprezy:

10:00 - Rozpoczęcie Zlotu
11:30 - Konkurs na Najniższy Samochód
12:00 - Konkurs na Naładniejszy Styling
12:30 - Konkurs na Najgłośniejszy Wydech
13:00 - Konkurs na najładniejszą zabudowę audio
13:30 - Przejazd Kaskadą, pod Szyb Silesia City Center (fotorelacje TVN Turbo(niewiadomo), AutoTuningŚwiat, oraz inne media)
14:30 - Ogłoszenie wyników konkursów, Rozdanie nagród
15:00 - Zakończenie zlotu...

Zapraszamy Serdecznie!

FastCars.pl

więcej informacji
http://www.fastcars.pl/viewpage.php?page_id=11

Heh mysle ze godnie zareprezentuje Fiat Furious i ze wpadnie pewnien czarny malec z Kraka?

Cytat:
2006-05-24 16:34:07, Pat_kdb pisze:
Heh mysle ze godnie zareprezentuje Fiat Furious i ze wpadnie pewnien czarny malec z Kraka?

jeżeli będzie jakaś dynamiczniejsza "oprawa" to może i ja sie skusze-o ile jeszcze będe w kraju.....

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Mar opuszczasz nas??
Ja bym się zjawił jako widz bo moje padło sobą już nic niereprezentuje.

Cytat:
2006-05-24 16:34:07, Pat_kdb pisze:

to do mnie bylo

yop!. dostaniesz drugi raz po dupie o ile jeszcz emotoru nierozbiore. A jak rozbiore to dostaniesz w drodze do Czech:p

na spota do katowic ci sie nie chce a szpanowac wozem w katowicach pierwszy

[ wiadomość edytowana przez: bartong44 dnia 2006-05-26 01:06:47 ]

E nie ze mi sie neichce ale ostatnio niemoglem. Po malych zmianach bede jezdzic, po to mam auto no nie?

no musisz wpadac by fotki ladnie wygladaly ze spotow

Tyle atrakcji co podane? Ile mniej wiecej będzie samochodów no i jeszcze jedno organizacja bedzie normalna czy taka jak w krakowie ? Nie no Ciebie pterock z Twoja czarna wdową nie moze zabraknac

Cytat:
2006-05-26 16:46:17, bartong44 pisze:
no musisz wpadac by fotki ladnie wygladaly ze spotow

jak bedziesz gdzies obok to i tak efektu niebedzie, wiec pomysl

oj niestety sesja w tym czasie sie zapowiada, ale gdyby nie to to moglbym w konkursie na najglosniejszy wydech startowac

Ja mam zamiar wziąść udział w konkursie na najgłośniejszy wydech tylko niech mi ktoś powie jakie są kryteria w tej konkurencji, czy można mieć własnoręcznie robiony tłumik czy co?
Jakim autem mam zamiar wziąść udział to narazie tajemnica ale jest to stare auto czy któryś z was brał udział w Krakowie w tej konkurencji??? jak tak to niech opisze co i jak , jakie koszty zapisów czy cos w tym stylu?? byłbym ogromnie wdzięczny

Na konkursach na najgłośniejszy wydech z reguły jest dużo huku xDD

[ wiadomość edytowana przez: -YoGi- dnia 2006-05-27 12:26:38 ]

Cytat:
2006-05-27 12:26:12, -YoGi- pisze:
Na konkursach na najgłośniejszy wydech z reguły jest dużo huku xDD [ wiadomość edytowana przez: -YoGi- dnia 2006-05-27 12:26:38 ]

eeee gdzie tam

czy ja jestem jedyny na tym foru niepełnoletni czy co albo bez prawka?!?!? ALe jak bedzie MAR125 to musze być wiec odezwij się chłooopie!!!

wy mi tu nie gadac o pierdołach tylko jak ktoś z was brał udział w Krakowie w konkurencji na najgłośniejszy wydech to niech mi napisze co i jak sie tam robi ile kasy i wogóle, mozna powiedziec ze dopiero zaczynam przygode z takimi imprezami i chciałbym wziąść udział w konkurencji

Cytat:
2006-05-28 23:44:22, abuq pisze:
czy ja jestem jedyny na tym foru niepełnoletni czy co albo bez prawka?!?!? ALe jak bedzie MAR125 to musze być wiec odezwij się chłooopie!!!

Nie