Dzień Matki :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dziś dzień Matki, z tej okazji wszystkim Mamom (a mojej w szczególności) wszystkiego co najlepsze

[ wiadomość edytowana przez: storm dnia 2006-05-26 11:12:31 ]

Wszystkiego najlepszego wszystkim Mamom i Mamusiom w dniu ich Święta.
PS: Troche sprośne te dowcipy jak na Ciebie, Kasiu, ale można się pośmiać przynajmniej.

[ wiadomość edytowana przez: Esperynek dnia 2006-05-26 10:47:22 ]

Ja również składam życzeia i...

Kwiaty

dla naszych wszytkich MAM

Cytat:
2006-05-26 10:38:32, Esperynek pisze:
PS: Troche sprośne te dowcipy jak na Ciebie, Kasiu, ale można się pośmiać przynajmniej.

No to skoro miałoby to kogoś zgorszyc (choć za bardzo nie wiem co) to już ich nie ma.

I moja Mama dostała taki kwiatek

a moja mama dostala taka koszulke

Cytat:
2006-05-26 11:16:33, storm pisze:
No to skoro miałoby to kogoś zgorszyc (choć za bardzo nie wiem co) to już ich nie ma.

To była tylko moja taka trochę kąśliwa uwaga, ale nie powiedziałem, że mają zniknąć, a już na pewno mnie nie zgorszyły.
DAWAJ JE TU Z POWROTEM!! I TO JUŻ!!!

[ wiadomość edytowana przez: Esperynek dnia 2006-05-26 12:33:13 ]

[ wiadomość edytowana przez: Esperynek dnia 2006-05-26 12:33:51 ]

ehhehe... ja złożyłem mojej kochanej mamie Wszystkiego Najlepszego z Okazji 18 Urodzin ehhehehe....

I ja również dołączam się do życzeń dla naszych Mam najukochańszych dlatego że są i zawsze pozostaną dla nas wszystkich "przystanią"miłości i wszelkiego dobra którym nas chcą otaczać oraz cierpliwości i wyrozumiałości dla naszych potknięc życiowych oraz za to że zawsze są dla nas podporą życiową.

Wszystkiego najlepszego

dziękuję za miłe słowa

Cytat:
2006-05-26 16:33:00, speedmaster pisze:
dziękuję za miłe słowa

Twoje święto będzie niedługo

Dzien Matki.... przetrwalem...

konewka u babci nie

a ja niezdązyłem złożyc zyczeń no nic składam spózniona , Wszystkiego Najlepszego nasze Mamy

A dziękuje

Cytat:
2006-05-30 18:33:48, storm pisze:
A dziękuje

Eeee.....................poproszę o adopcję

No nie wiem, bo jak będziesz jak moje pozostałe dzieci co nawet o Dniu Matki nie pamietaja i co?

Ale złóż podanie, rozpatrze