MotoNews.pl

Gdzie można kupić olej opałowy w Krakowie?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie. Zrobiłem w mieszkaniu próbne ogrzewanie na olej opałowy i potrzebuję kupić do bańki ok. 20 litrów opału żeby przetestować, czy działa ogrzewanie

po pierwsze zrobiles to ogrzewqanie nie legalnie - Przepisy Prawa Budowlanego itd
pod drugie cos mi sie wydaje ze chcesz potestowac na essie - to jakies 350-400 km jazdy
po trzecie oleju opalowego z tego co wiem nie kupisz tak z dystrybutora - opal przywoza w cysternie i pozniej leja do zbiornikach w domku wiec moze byc ciezko

są takie miejsca tylko ja ich nie znam

W Łodzi sprzedaja na litry ale spisuja Cie z dowodu jak by cos bylo nie tak

cholera Ale nie bylo by to takie zle

a pewnie ze sa takie miejsca i sprzedaja takie cos w bankah 20 litrowych i yak np kolo ronda matecznego sprzedaja tam gdzie była albo dalej jest ta stacja co wyceniaja szkody powypadkowe Pzu jesli nie kumasz daj znac na pw.

Cytat:
2006-05-26 11:37:42, hepos pisze:
Jak w temacie.

Głowackiego (przecznica z Bronowickej)tuz za hotelem Demel cena coś koło 3 zeta...

i co muszę mieć swój baniak czy nie ? Fajnie, dzieki za info bede sprawdzał

No w Łodzi sa nawet miejsca gdzie opał sprzedają 24h/dobę,
jakby komus w nocy do domku zabrakło!
Np. na Obywatelskiej wjezdzało sie na teren jakiejs posesji, Stała cysterna z pistoletem jak od dystrybutora, a w budce obok siedział facet i pilnował (sprzedawał). O dziwo podjeżdzały same osobówki i małe dostawczaki

Przy rondzie Matecznym - na stacji (dawny CPN) sprzedają LPG i opałowy.
pozdrawiam
Arturek

Ale czy trzeba podpisywać oświadczenie? Byłem tam gdzie polecił Irekcity i facet kazał mi wypełnić oświadczenie ż nipem nazwiskiem itp. liczba kotłów grzewczych, miejsce zainstalowania ogrzewania opałowego, oświadczenie duperele...

Da sie cos z tym zrobic?

up

Witam
Wczoraj stwierdziłem, że przy Matecznym się zlikwidowali.

up,up, jakies sugestie np jak obejsc to zaswiadczenie?