| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2006-05-26 22:50:02 Skieruję cię w drugą stronę.Jadąc Płochocińską w stronę Nieporętu,po lewej stronie jest szrot TYLKO z niemieckimi samochodami.
Jest to już prawie poza wawą,więc musisz jechać aż go zobaczysz. |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2006-05-26 23:11:26 może coś z allegro wybierzesz...
szukaj vectr na części... może też coś z tego?? klikkkkkk [ wiadomość edytowana przez: Kolber7 dnia 2006-05-26 23:14:02 ] [ wiadomość edytowana przez: Kolber7 dnia 2006-05-26 23:14:48 ] |
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2006-05-31 21:35:33 |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2006-06-01 09:18:29
....fajnie napisałeś do Królika..."Dziękuję, Adam" ....aż siem zdziwi-em przez momenta , że nie tylko nicka na forum musiał zmienić No dobraaa..sie domyślłem ale kropka byłaby jedynie słuszniejsza po tym "Dziękuję" ...no nie ?
Tyle, że ja nie o tym głównie kciałem...Napisz cosik więcej (stan techniczny , wyygląd , kolor itp itd) wklej jakieś foty, wstaw ceny ...podziel się z Kolegami bo przecie może ktoś też będzie chciał skorzystać ....wiadomo ...żółtki opracowali fotele na wagę swoich żółtych ludzików....średnio 40 kg...więc co siem dziwić że to szczela
Pozdrawiam z Katowic! |
Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2006-06-01 13:41:51 adams10: Czyli, jeżeli nie potrzebujesz juz swoich starych foteli, to pewnie nie potrzebujesz już mechanizmu regulacji wysokości. Moge przygarnąć. |
adams10 warszawa | 2006-06-01 20:27:27 Do Bogdana1, dot. interpunkcji. Nie zgadzam się, w tym przypadku przecinek i kropka mogą być stosowane zamiennie (słownik poprawnej polszczyzny str. 274) .
Do Navi. Oczywiście, są już Twoje (fotele). Zobacze jak czuje sie ten mechanizm, czy warto go brać. Jeżeli się zdecydujesz to są do odbioru w Wa-wie, termin do uzgodnienia. Fotele były trochę zafajdane, ale wrzuciłem je do wanny razem z szklanką Persil'a. Pieknie się wyprały. Fotele welurowe, czarne z filetową poświatą. Stan oceniam na dobry, w fotelu kierowcy wypalona dziura po papierosie, welur w dobrym stanie, wszystko działa. Bezużyteczne sa orginalne plastikowe nakładki na śruby mocujące fotel. Zdjecia podeslę wkrótce. Adam. |
Hornblower Ford Focus Krosno Odrzańskie | 2006-06-02 08:22:58 Ja bym sie chetnie zalapal na mechanizm ale prawego fotela. Chodzi mi dokladnie o to, dzieki czemu mozna fotel przesuwac do przodu i do tylu. Wiec gdybys mial lewa strone (te z dzwigienka) prawego fotela bo by bylo super. Mnie wlasnie szlag trafil koncowke (te pod fotelem) tej dzwigienki. |
slayter Member Klubu Espero Espero TOTAL SERIA Warszawa | 2006-06-02 09:18:46 Jak ktoś chce to ja mam do opylenia za jakieś drobne pieniądze obydwa fotele. Oczywiście kierowcy nieznacznie lata góra-dół i miał robiną łatkę na boku ale ogólny stan wizualny jest bdb bo jeździły w pokrowcach (na pochybel przeciwnikom ). Jak wrócę do domu to wrzucę zdjęcia na forum. |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2006-06-02 13:02:27
no i proszę....spoko jest....zawsze potwarzam , że człowiek całe życie się uczy a i tak głupi umrze
...no ale jak widzę , w kolejnym poście zastosowałeś "zamiennie"
Rany!...wrzuciłeś do wannowego prania całe fotele ?? ...chyba bym się bał ...no ale super jeśli się udało ...ciekaw jezdem fotek.
A koszty ? |
adams10 warszawa | 2006-06-02 17:27:55 Wanna była moim zdaniem jedynym rozsądnym wyjściem. Po wypraniu nasmarowałem prowadnice i rozpoczął sie proces suszenia. To jest najsłabszy punkt tej roboty. Fotele stały całą noc pionowo by obciekł nadmiar wody, rano osuszyłem je dodatkowo gazetami i wstawiłem do bolida. Przez pewien czas jeżdziłem z mokrymi, przykrytymi tylko, co pewien czas wymienianymi gazetami. Dzisiaj już sa prawie suche. Koszt zakupu 180 zł za parę. Fotel od Vectry jest zdecydowanie lepszej jakości niż ten Esperaka. Przełożyłem zatrzaski pasów, bo w oplu nie było czujnika zapięcia. Fotele wydaja sie byc trochę szersze od Esperaka i niestety trudno otworzyć schowek w podłokietniku.
Pozdrawiam, Adam .
fotel |