| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2006-05-26 22:44:54
Dinks nie wychodzi z bębenka,tylko to jest sam bębenek.Stacyjki nie wymieniaj,bo nie ma sensu.Wymienia się zazwyczaj sam wkład stacyjki, który jest sprzedawany z nowymi kluczami,które zresztą trzba zakodować w ASO.I na koniec:nie ma najmniejszego problemu,żeby ustawić zapadki pod konkretny klucz. Jutro rano wyjeżdżam,będe w Wawie dopiero w poniedziałek.Jak przeżyjesz z odpalaniem na śrubokręt do przyszłego tygodnia,to ci to naprawię Zresztą telefon jest w profilu
BTW-Jakbyś był w Iłkach,to byś wiedział jak rozbiera się stacyjkę w esperaku |
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2006-05-26 23:00:56 Zorientuj się w różnicy ceny pomiędzy wkładem stacyjki do Matiza a do Espero.Do esperaka jest ściągany z korei,a do matiz robiony jest w polsce.Róznica cenowa może być znaczna,a różni się tylko wyglądem kluczyka. |
misiekwwa Opel Miasto Stołeczne Warszawa | 2006-05-27 14:52:17 Dokładni Tak Jest. Potwoerdzam. Qbaj to specjalista przełożył w 15 minut mi stacyjki i jeszcze mam stary kluczyk ) A gość w sklepie mówił że to nie możliwe
|
yeti Espero Lubin | 2006-05-27 18:15:15 Nie zauwarzyłem tego wątku i napisałem na temat stacyjki tutaj: http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=103800&c=0&f=17 |