Książka homologacyjna do cinquecento 1100

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
pilnie poszukuje takiej ksiązki!!!
Moze ma ktos do odsprzedania lub chociaz do skserowania, potrzeba na GSMP Załuż
dzieki za odpowiedzi
i pozdrawiam

od tego sezonu tylko oryginał z pzm honorują

hehe sie nie załłatwi książki to bedzie 75 konna H-grupa

musicie troche nadgonić .
teraz N-ki maja ponad 70 koni.

książke pozycz sobie od kogos przed badaniem.
potrzebujesz do A czy N?

Witam
potrzebuje do A grupy

A ja do N

Hmmmm, a czy w związku z tym ze cc od tego roku ni ema homologacji nie zostalo automatycznie przeniesione do grupy H?
za cztery lata bedzie w historycznej ale póki co w imprezach rangi MP nie moze chyba startowac ani jako N ani A z tego co pamietam z przepisow

ja mam taką książke. orginał pzm. a co do mozliwosci startowania to z tego co sie dowiadywalem to mozna jechac w gsmp normalnie w N, A albo H....

Zdaje sie ze w GSMP/WSMP przedluzono mozliwosc startu CC o kilka lat po wygasnieciu homologacji. Poza tym w PPZM mozna startowac kazdym samochodem z utracona homologacja.

Cytat:
2006-06-04 18:37:11, yapko pisze:
Zdaje sie ze w GSMP/WSMP przedluzono mozliwosc startu CC o kilka lat po wygasnieciu homologacji. Poza tym w PPZM mozna startowac kazdym samochodem z utracona homologacja.

W PZM tak, ale góry to MP a tam mogą startować tylko auta z wazna homologacja, a inne tylko w historycznej o ile sie już do niej kwalifikują lub w grupie H i coś mi sie zdaje ze w tym roku cc tylko w H moze startowac. NIe bez powodu zreszta byl po zeszlym sezonie wysyp cc do sprzedania

po wygaśnieciu homologacji auto mogą startować w MP jeszcze przez 4 lata .przepisy też są w internecie , nie siejcie zamentu, do sprzedania jest tyle samo cc co sc.

dokladnie tak jak Yapko pisze, a teraz ksiązka nie moze byc kserowana
musi byc oryginał (tylko 200zł ) z wodnymi znakami czy cus takiego

Z ta homologacja to nie ma sie z czego śmiać.
Potem kolesie na BK nie maja pojecia że tego nie można a tamto jest wymagane.mylą A grupy z H.
Obiegowa opinia jest taka ,że w A grupie mozna wszystko robić.
i jest bardzo myląca.
Z kserówkami jest tak ,że można homologować sobie każde auto i element wklejając jego zdjęcie do oryginału i robiąc ponownie ksero.(było takie auto w GSMP).
Do cc bylo kilka homo. n-ka sie nie różni ale VK dosyć istotnie,