PILNIE SZUKAM PILOTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
PILNIE SZUKAM PILOTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Najbliższy planowany start: ANWA 11.06.

[ wiadomość edytowana przez: Daniel65krak dnia 2006-05-29 00:13:15 ]

czego oczekujez od pilota??? Bylbym chetny. Moje gg 1224534

ja tez podczas aktualnej anwy jestem wolny tylko zwykle jezdzilem jako kierowca, nie pilot gg: 721104

ja również bardzo pilnie szukam pilota - na anwę i limanową ! najlepiej lekkiego i z jako takim doświadczeniem

Cytat:
2006-06-06 13:34:06, Konrad_P pisze:
ja również bardzo pilnie szukam pilota - na anwę i limanową ! najlepiej lekkiego i z jako takim doświadczeniem

Potrzebny Ci lekki... 50 kilo w ta czy w tamta... co za roznica?

Cytat:
2006-06-06 13:34:06, Konrad_P pisze:

Konrad postaram się zrobic wszystko zeby z Tobą pojechac, ale sam wiesz w jakiej jestem sytuacji

Cytat:
2006-06-07 00:32:41, Gadzio pisze:
Konrad postaram się zrobic wszystko zeby z Tobą pojechac, ale sam wiesz w jakiej jestem sytuacji

wiem wiem, ale na chwilę obecną nie spodziewałem się że jest aż taki deficyt pilotów...

Pilot na anwe:
bokers@poczta.fm
gg 8025275

Bardziej pilnie niz ja teraz szukam to chyba nikt nie szuka
Pilot na KJS Tychy jutro potrzebny!!
Oczywiscie osoba ktora wie o co chodzi
Jade sejem 900 bo rajdowka na awarii poki co ale moze sie powalczy. Jesli kogos znajde to wyruszamy jutro rano z Krakowa razem z prezesem tutejszym i jeszcze jednym kumplem.
moje gg: 1091767

[ wiadomość edytowana przez: w0jtek dnia 2006-10-12 23:00:19 ]

Witam.
Proponuje miejsce na prawym na superoes na Miedzianej Gorze w sobote lub/i superoes trytono moto show w niedziele kolo Skoczowa. Szukam kogos kto bylby sklonny wesprzec budzet "teamu" jakims funduszem bo jestem pod kreska a chcialbym jeszcze cos przejechac zanim sprzedam furke
Auto jakby ktos nie wiedzial CC Agr. Namiary na mnie w poprzednim poscie
Pozdro

[ wiadomość edytowana przez: w0jtek dnia 2006-10-12 22:59:07 ]