[K] Kupie nabę do kierownicy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w tytule , może ma ktoś jakąś ładną nabę do kierownicy o takich wymiarach otworów :

A jeszcze lepiej jakby ktoś miał do tego jakiś ladny dekielek ze sprężyną do klaksonu ... i oczywiście wieloklin FSO , 126p , Polozen i inne...
Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi ...
Oferty tu lub na prv.
Pozdro. Piotrek.

Mam takowa nabe ale nie jest ładna i byla robiona na szybkiego wypadalo by prawic conieco spawy sciagly i jak krecilem kiera to mi spryskiwacze laly na szybe plyn ot taki bajer hihihihihihi na wieloklin maluchowski FL

Masz jakieś foto ?? I o co chodzi z tymi spryskiwaczami

Mam fotki podaj maila to ci wysle a co do spryskiwaczy to tak naba docisak do przelacznikow zespolonych no i w nowszych typach malcow to spryskiwacze sie wlancza podnoszac dzwidienke no i jak naba jest mocno dokrecona to caly ten przeloncznik sie rusza jak scetrowana rawka w kole rowerowym i przy obrocie kiera tak dociska ze zalancza spryskiwacz wystarczylo by ja rozciac wyprostowac ramiona szlifnac i zespawac na nowo i po klopocie no ja nie mialem dojscia do spawarki a robil mi to sasiad ktorego juz nie chcialem meczyc to zamowilem sobie inna nabe mam tez doniej przycisk klaksonu

Czlowieku wez wyrzuc ta "nabe" do kosza a nie wciskaj ludziom kitu.
Krzywa naba wystarczy przeciac, wyprostowac i pospawac

człowieczku nic nikomu nie wciskam i po co sie wypowiadasz jak cie nie pytaja, kolejny fajny czlowiek co pisze bo mysli ze jest cos w jego gesti. A to co wrzucam do kosza to moja brocha, napisalem ze mam cos takiego a to czy cos komus pasuje to juz inna kwestia. Forum to taka sprawa, ze mozna cos od siebie napisac tylko po co taka forma, inna sprawa jak bym napisal ze sprzedam cos takiego i ze jest badziewie to mozesz tak pisac ale nie jesli tylko chce sie komus zrobic przysluge, ja nie komentuje twoich wypowiedzi ale moze zaczne

Napisalbym tu cos, ale nie bede robil syfu w temacie.
Sprzedawaj co chesz, pomagaj komu chcesz, pozdro.

wiec nie wcinaj sie a jesli masz cos domnie to wal kolo smialo na prv ja osobiscie cie nie znam, interesow tez nie robilismy ale jesli czujesz jakas uraze to wal smialo

Odświeżam .
Naprawdę nikt nie ma naby o takich wymiarach ???????????
Bo już ku*wa kupiłem drugą kierę i ta ma też zjebany rozstaw śrub ...
Tylko prosze nie robić burdelu w wątku
Pliiiss , poszukajcie , może ktoś ma ?????
Pozdro. Piotrek.

na obecna chwile posadam 2 takie naby roznia sie wielkoscia otworow do przykrecania kiery jedna ma na 5mm a 2 na 4mm jestaes chyba z Kraka to nie daloeko odemnie podjedz obadaj moze ci podpasi

To wyślij mi foty na Piotrek20004@wp.pl
Pozdro.

[ wiadomość edytowana przez: Peyyoo125 dnia 2006-06-17 11:48:01 ]

poszly foty na maila

Oki , foty doszły , chociaż ja bym wolał taką w całości z odlewu alamunium lub temu podobne , bo jakoś tym "pająkom" nie ufam , ale jak nie znajdę , to się zgłoszę do Ciebie , dzięki , pozdro.
Piotrek.

zarzuc mi tez foty tych nab jak mozesz
konrad@snowboard-mds.pl

[ wiadomość edytowana przez: 3zeR_MDS dnia 2006-06-17 12:58:43 ]

osobiscie uzywam wlasnie takiej aluminiowej ale cena byla tez fajna a producent czeski

3zeR_MDS tobie tez zapodalem fotki