MotoNews.pl

Kraków gdzie kupic dobre Cb radio max do 400 zł i jakie??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich panowie ostatnio pożyczyłem od kumpla cb radio Presidenta Harry 2 i powiem że to urządzonko to rewelacja biorąc pod uwage że mam już na koncie kilka mandatów.Wogóle sie nie znam na cb radiach dlatego powiedzcie mi na co zwrócic uwage przy zakupie. Kumpel od którego pozyczyłem cb wydał na cały zestaw 700zł dla mnie to stanowczo za dużo. Ja chce wydac max 400zł na cały zestaw wspomne że to ma by zestaw do samochodu osobowego. Poradzcie jaki zestaw kupic, może wiecie gdzie chodzi mi o Kraków.Pozdrawiam wszystkich.Z góry dziekuje.

Jak niemasz kasy za duzo to kup sobie Unidena 520, a antenke ci dobiora do auta w serwisie. Cena Radyjka nowego w granicach do 350zl max. Do tego ładnie nadaje i odbiera, no i jest odpowiednikiem Pesidenta Harrego. Jakosciowo sa to praktycznie te same radyjka. Firma Uniden poprostu niedziala za bardzo na naszym rynku, ale model 510 i 520 jest bardzo rozpowszechniony i chwalony.

Można nabyć na tym sklepie http://www.elis.pl/

ja bym proponowal Uniden 520 i do tego New Alaske.mysle ze to bardzo fajny zestawik.radyjko kupisz na allegro za 300 zl,natomiast antene ok 110-120.
mozesz polowac na okazjeja np kupilem unidena 520 z 10 miesieczna gwarancja za 260zl a miesiac uzywana?? antene za 90 zl...50zl w kieszeni