Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Yaro Fiat 125p Kraków | 2003-04-24 23:19:46 Mam problem z w.w. podłogą w kancie, która z powodu mojego niedbalstwa przed zimą (brak odpowiedniej konserwacji) się sypnęła i nadaje się do całkowitej wymiany.
W związku z tym mam zapytanie do klubowiczów i reszty czytelników forum, ile może kosztować robocizna (wymiana podłogi i progów) razem z konserwacją. Mam swój materiał (blachy i progi). Macie może kogoś taniego i dobrego zarazem w Krakowie, albo w okolicach ??? |
![]() Remias Fiat 125, Ford F-150 Poznań | 2003-04-25 00:42:15 Yaro - sorry,ale jak Ci się mogła w ciągu jednej zimy cała podłoga sypnąć? ![]() Masz do robienia tylko płaty pod fotelami czy także wzdłużnice i podłużnice? Jeżeli masz części, tzn. całą podłogę i progi - to robocizna powinna wyjść góra 250-300zł |
![]() Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | 2003-04-25 09:32:45 Z tego co widziałem podłoga nie była zakonserwowana a w środku w kancie byla taka ładna wykładzinka która zmoczona zaczęła gnić ![]() ![]() ![]() Tak tak..truje ci jak twoja matka Yaro ![]() Bedziemy mieli spawarke niedlugo ![]() ![]() Nigdy nie jedz do garażowego zakladu, bo odtsawia bucówe pozdro |
![]() lukaszc (S) Furious Moderator 5x126 Cracovia | 2003-04-25 10:06:55 yaro pociesze cie ze kiedyś widziałem jak sie cos takiego robi więc zrobimy ci tuning podłogi taki ze jeszcze nikt czegoś takiego nie widział (blacha 2mm) ![]() |
![]() Yaro Fiat 125p Kraków | 2003-04-25 19:45:23
Jest pewna różnica z blacharką podłogi w kancie, co jest dosyć częstą fucha dla spawaczy, a wymianą całej karoserii w klasyku na MR'owską - bo tamtej zdfeka łatać się nie dało... |
![]() Yaro Fiat 125p Kraków | 2003-04-26 21:46:07 ...skonczyłeś,czy dalej masz ochotę sie przypierdlalać do propos postów wypisywanych na forum, które już dawno nie istnieje...
...dałbyś sobie spokój pewnego razu... P.S. A Jaki jest sens w robieniu klasyka, który już nie jest klasykiem ??? |
![]() Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | 2003-04-26 21:50:24 Yaro wrzuć na looz i przestan atakować tak agresywnie ludzi ![]() ![]() Ale ty zbagatelizowałes sprawe, nie szanowałes takie sa skutki a ty teraz odregowujesz niepotrzebnie na uzytkownikach forum. Forumowicze/klubowicze odpisali ile bedzie kosztowac, niepotrzebnie tutaj jaka kolwiek afere zaczynać. Przywoluje tu do porzadku ![]() ![]() |
![]() Blady F&F Sympatyk FIAT | 2003-04-26 23:57:19 Panowie wyluzujcie , ja mam klasyka , i konserwuje , robie przy nim ile moge i mam ciągle więcej do zrobienia . Jeśli kupuje sie auto powyżej 25 lat - zabytek - i chce się mieć klasyka to trzeba go (choć by nie wiem w jak świetnym był stanie ) rozebrać do ostatniej śrubki , wyczyścić , i powymieniać co trzeba (zawsze coś trzeba) Po moim aucie nie widac wkładu pracy i czasu , ale tak to już jest , Jaro nie przejmuj się , znajdź dobrego fachowca , (nie jakiegoś rzeźnika jak u mnie wspawał ceownik żeby się dało lewarek podłożyć ![]() Moja pdłoga była rok temu czyszczona , konserwowana - po zimie znalazłem trzy spore dziury !!! , fakt , z kanału byś ich nie wypatrzył , ale rok temu ich nie było ... Do starego auta trzeba miec serce , ja mam na oku trzeciego 132 ![]() |