(K) pompe paliwa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, kupie pompe paliwa do nexii 1,5 16v, na 99% jest taka sama jek w espero. Jesli ktoś coś takiego ma to prosze o info z cena. gg 3240885 tele 609-216-347 Pozdrawiam

Cytat:
2006-05-29 23:07:54, Senna pisze:
Witam, kupie pompe paliwa do nexii 1,5 16v, na 99% jest taka sama jek w espero. Jesli ktoś coś takiego ma to prosze o info z cena. gg 3240885 tele 609-216-347 Pozdrawiam

pompy paliwa

moze byc tańsza a używana

A z Lanosa 1.5 16V też Ci pasuje ???

nie mam zielonego pojecia

Hmm. Też bym kupił pompkę bo z mojej głupoty upaliłem moją dwa dni temu. Zastanawiam się nad zakupem na allegro ale się boję, bo podobno sprzedawane w internecie są od poloneza i dają mniejsze ciśnienie. Na tych pompach to tylko zapalic się da . Gdyby ktoś miał namiar na kogoś pewnego to proszę o kontakt na maila oniszkot@wp.pl. Dzięki!!!

Cytat:
2006-05-30 20:30:35, ZarazonyEspero pisze:
Hmm. Też bym kupił pompkę bo z mojej głupoty upaliłem moją dwa dni temu. Zastanawiam się nad zakupem na allegro ale się boję, bo podobno sprzedawane w internecie są od poloneza i dają mniejsze ciśnienie. Na tych pompach to tylko zapalic się da . Gdyby ktoś miał namiar na kogoś pewnego to proszę o kontakt na maila oniszkot@wp.pl. Dzięki!!!

ja kupilem na allegro..ale od kolesia z wawy a konkretnie ze starej milosnej..tyle tylko ze majac do wyboru oryginal..ktory obecnie jest juz chinski a nie amerykanski i pompe boscha..kupilem ta druga..roznica w cenie byla 20zl..za boscha dalem 199

No właśnie u mnie był założony wkład bosch. Czy możesz mi podać "qbaj" jakiś kontakt do gościa bo na allegro też ktoś sprzedaje z Warszawy ale nie wiem czy można komuś takiemu zaufać. Pozdrawiam.

POMPA Z ALLEGRO kupiłem taką i jeżdzę już rok.

Też mam taką w Lanosie i hula super.