Anwa III el.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
no to sobie pojezdzimy

no faktycznie, mniej prób niż zwykle, dłuższe dojazdówki, szkoda ze nie jest juz tak kompaktowo jak dotychczas...ale na + można zaliczyć dwie nowe próby w Miechowie, z tego co wiem to zapowiadają się ciekawie , pojedziemy, zobaczymy...ja mysle ze moze byc fajnie ale ze dwie próby wiecej by sie przydało

ps. wybiera się ktoś oprócz mnie do Limanowej tydzień później ?

no ja mam wlasnie dylemat kurcze czy bujac kuper na to czy nie no ale chyba sie przejade bo zawsze to jakies doswiadczenie wozikiem złapie..

pamietajcie o glosnosci na zajezdni..:/

Ja pewnie pojade

Cytat:
ps. wybiera się ktoś oprócz mnie do Limanowej tydzień później ?

Ja jade Mozemy sie bryknac razem

no to super, z kraka jedzie z nami jeszcze M.Stabrawa i Septembeer to sie jakos spikniemy i pojedziemy razem

a kiedy się wybieracie ?

powiedzcie cos o tej limanowej. slyszalem ze fajne kjsy maja ale nie znam szczegolow. moze ktos dac jakas stronke? kiedy jedziecie?

wszystko masz na www.amk.strefa.pl, w galerii zdjęć są zdjęcia z ich kjsów. jedziemy tydzień po anwie.

Czy ktoś coś wie może jak te próby wyglądają w Miechowie??
Może ktoś już tam jeździł?

wiem tylko tyle że plac jest PODOBNO całkiem fajny ... a reszta się okaże 11 czerwca

Czesc.

Co do nawierzchni na probach w Miechowie to na targowicy jest czysty i rowny asfalt kladziony 4 lata temu tak ze nie ma mowy o jakichkolwiek dziurach.

Co do placu HPSP na ul. Kolejowej to tam tez jest asfalt z tym ze troche starszy, ale bez dziur. Sa to dawne magazyny wiec proba bedzie dluga i mam nadzieje ze fajna.

No to Panie i Panowie udanej zabawy jutro życze

Tendencyjne pytanie:
KTO MA FOTKI???????????????????????????????????????????????

dwie galerie są na rajdy.krakow.pl. naprawdę nic więcej nie ma ?

jedna nie działa

Witam
Jakies fotki znalazlem tu Foto

Impreza bardzo fajna. Jak na pierwszy raz na prawym i wogole w takiej imprezie to bylo naprawde super. 7 miejsce w klasie i 19 w generalce. Dzieki Daniel za Jazde.

[ wiadomość edytowana przez: T4D3k dnia 2006-06-13 10:52:12 ]

Cytat:
2006-06-13 10:49:56, T4D3k pisze:
Witam Jakies fotki znalazlem tu Foto Impreza bardzo fajna. Jak na pierwszy raz na prawym i wogole w takiej imprezie to bylo naprawde super. 7 miejsce w klasie i 19 w generalce. Dzieki Daniel za Jazde. [ wiadomość edytowana przez: T4D3k dnia 2006-06-13 10:52:12 ]

hej widze że już ktoś odnalazł moje fotki niestety nie moglem od razu ich udostępnić i dopiero dzisiaj pisze Galeria tylko z zajezdni i niestety nie wszyscy uczestnicy ;/ ponieważ nie mogłem zostać do końca!

wieczorem (raczej późnym) pojawi się kilka nowych galerii na rajdy.krakow.pl

Co do samej III Eliminacji to wg. mnie była to najsłabsza z dotychczasowych eliminacji. podobała mi się tylko zajezdnia chociaż mogła być trochę szybsza, a tak to bez rewelacji. dojazdówki z kraka do miechowa i z powrotem masakra. Uważam również że brak możliwości chociaż pieszego zapoznania się z drugą próbą w Miechowie był bez sensu- większość załóg się tam pogubiło (sam tam straciłem ok 30 sekund) a kibice pokazywali gdzie jechać- chociaż tyle...A organizacja jak zwykle na wysokim poziomie.

[ wiadomość edytowana przez: Konrad_P dnia 2006-06-13 16:33:19 ]

III el. jak dla nas okazała się powiedzmy najlepszą
Zajeliśmy 7 w grupie i 19 w generalce co jest jak narazie życiowym wynikiem .Baza i Zajezdnia standart miechów całkiem OK (pierwszy odcinek jazda powiedzmy na chybił trafił w tym lesie opon "Totalna Improwizacja", PS 2 super szybko tylko przytrafiło nam się małe parkowanie bokiem i cofanie, ale czas powiedzmy w normie) Cały KJS dobrze zorganizowany samochód dał się w końcu jako tako prowadzić, więc pozytywne wrażenia
Jedyna kwestia którą wyjaśniam z A.Borowiczką to jest najpewniej błąd w klasyfikacji końcowej (którego już niestety nie możemy poprawić),źle wpisany czas na PS 5,według nas i tego co zanotowaliśmy powinno być łącznie z karą 5 s. 78,4 ,a nie 83,4.
Dzięki temu może wyskoczylibyśmy na 15 w generalce w generalce.
Samo życie dosłownie ,ale czekamy na potwierdzenie żeby mieć pewność na 100%

P.S. Dzięki dla Pilota naprawde się sprawdziłeś

[ wiadomość edytowana przez: Daniel65krak dnia 2006-06-13 22:24:03 ]