Jaki wahacz pasuje do accenta 95?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jaki wahacz pasuje do accenta 95?
Wahacz prawy jest lekko krzywy - koło mi przez to obciera. Szukam wahacza do accenta - w ASO 500 zl odpada, używane ok. ale mały wybór może pasuje także ten wahacz od np scupe?lantry?mitsubishi colta itp?

Witam
Niewiem skad ty masz takie ceny, ale ja ostatnio wymienialem wahacze w moim accencie z 96 roku i zaplacilem za dwa oryginalne 390 zl. Taka rada jeszcze przy okazji, gdy mialem wymieniane te wahacze okazalo sie ze mam urwana poduszke amortyzatora z przodu, sprawdz to sobie przy okazji, roznica w jezdzie nieporownywalny, przestala mi latac kierownica przy 100km/h, zmienilo sie prowadzenie diametralnie.
Powodzenia

Accenty z lat 95-99 miały wadę produkcyjnš - wadliwe wachacze. Rok, dwa lata temu, była akcja w serwisach ASO, wyminiali je za darmo, zapytaj się, może nadal ona obowišzuje.

też o tym słyszałem,ale jak już wymieniłem w swoim ) ogólnie to kupiłem w JC za 150zł szt.
Nie wiem czy teraz będą chcieli wymienić a ASO,bo ta akcja to była dawno i już sie zakończyła

heh ja tez jestem swiezo po wymianie wahaczy i podobnie jak koledze accent1 usyszalem 500 zl za orginal, 250 zamiennik

jeśli kogoś interesuje nr kat to podaję wahacz prawy accent (94->2000) 54501-22100
wahacz lewy 54500-22100

koszt jednej sztuki w IC 192,60 w detalu, lub zamiennik o numerze J30505H 170,02 zł

[ wiadomość edytowana przez: jaro63 dnia 2006-06-14 10:54:57 ]