Czy ktos jest chetny??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nie wiem jak wy ale ja nadal bede mial naklejke ktsw i chcialbym zeby dalej klub byl. moze byc bez prezesa sklade i takich tam.ale napewno jest grono osob ktore chce sie razem spotykac i byc w grupie.wiadomo ze nie bedzie tak jak kiedys ale zawsze cos moze byc.
piszcie kto jest chetny.zrobimy ten klub na wiekszym luzie!!
P.S. prosze nie pisac swoich przemyslen czy warto czy nie bo niewiadomo co bedzie.

hmm leszek dobry pomysl nie maco wystarczylo by te gora 10 max i by niebylo jak z popzrednim klubem ze kulbowiczow byo 56 a na spodkanie przyjezdzalo 5 lub 10 gora .Pomsl jest obiecujacy i nawet niezly,chcialem jeszcze dodac na koniec ze nowy klub wedlug mnie powinien posiadac gosci z naprawde fajnymi furkami po tuningu nie chece urazac nikogo ale przerobki tego typu jak sportowy wydech i przycemniane szyby i jakas wiesniacka nakleja co jest nazywana pseudo tuningiem do takiego klubu raczej nie powinien nalezec .pozdrawiam wszystkich i sorki zanie ktore slowka ale to0 jest POLSKA .Pozdro!!!!!!!!!

[ wiadomość edytowana przez: MAJER dnia 2006-05-30 16:30:04 ]

A ja uwazam ze klub jak najbardziej jakis mozna stworzyc, ale napewno z innym logiem.

I dlatego uwazam ze naklejki z samochodow powinno sie posciagac!!!!!!!!

i znowu zacznie sie gadanie.
mam nadzieje ze rozdzial KTSW zostanie zamkniety defnitywnie po 1/4 i ze kazdy sciaganie naklejke.
A do Majera nie wyolbrzymiajmy bo nigdy nie przyszlo na spotaknie 5 klubowiczow. Srednio bylo nas z 50% na spotkaniach. Czasami wiecej czasami mniej

owszem adam zgadzam sie ze byly spoko spodkanka bylo zarbiscie ,lecz powoli sie to wykruszalo a szkoda banaprawde jest czego zalowac

A ja bym nadal tez chcial spotykac sie z ludzmi posmiac pogadac

[ wiadomość edytowana przez: _DRACO_ dnia 2006-06-01 23:26:43 ]

ja teś,jeśtem za spotkankami bo zawsze można pogadać o pierdołach i posmiać.Myśle że trzeba sie spotykać i zbierać np. składki i co wy na to

Składki musza byc

Ja tez jestem za spotkaniami

Od czasu do czasu mozna sie spotkać i pogadać o róznych sprawach jestem za!

A ja uwazam ze wlasnie glownym z powodow rozpadku KTSW byly skladki poniewaz nikt niechcial zbytnio i ch oplacac i chyba od tego sie zaczelo a szkoda !!!!!!.Bo tak szczerze mowic niechce zeby KTSW juz niebylo to jest zalosne bylo mowione ze lubbedzie sie caly czasrozwijal a nie pograzal KTSW zawsze pozostanie w moim sercu i zawsze bede pamietal te ajlepsze chwile jego istnienia Pozdro!!!!!!!!!!!!!!