| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2003-04-25 00:38:32 Czytam o spotach krakusów, 3miastowcow i tak sobie myślę, że my chyba nie gorsi. Może skrzyknijmy się i zróbmy party regionalne coby jakoś dotrwać do kolejnego ogólnoświatowego w naszej Mekce? |
Kartos HONDA CRV Zielonka | 2003-04-25 17:43:37 Jestem ZA i chetnie stawie sie we wskazanym miejscu i czasie. |
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2003-04-26 00:44:15 Wobec tego. może ktoś ma jakieś sugestie co do miejsca, |
Kartos HONDA CRV Zielonka | 2003-04-27 21:43:08 3.05.03 wyjezdzam. W pozostale dni jestem do dyspozycji. |
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2003-04-28 10:27:50 Zaskoczony jestem z lekka persektywą szeryfowania, ale mówi się ha trudno. Ponieważ jak sądzę nie ma wśród nas zwolenników wyścigów, prób sprawnościowych (poza oczywiście konsumpcją piffa) to może spotkalibyśmy się na drobną konsumpcję. W Walendowie dają sumika smażonego palce lizać, można pojeść. Miejsce nie jest jakoś wyjątkowo atrakcyjne ale znajdzie się kawał parkingu, a nawet można posiedzieć na świeżym powietrzu. Moja rodzinka chętnie by się wybrała. Warunek to tylko zdrowie synka, który akurat ma ospę i raczej do soboty nie będzie nadawał się do wyjścia. Jeżeli ktoś ma inny pomysłco do miejsca, bardzo proszę o propozycje, ja okolic Wawy nie mam rozpoznanych pod kątem spotkanek motoryzacyjnych, minęły czasy wypadów z panienkami |
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2003-05-02 23:04:58 Co powiecie na niedzielę o 17-ej?, jest tylko kwestia miejsca, przyznam, że nie mam pomysłu, oczekuję na inwencję. |